Eilen tottisteltiin pikkisen omassa pihassa. Seuraamisessa liikkeellelähtöjä ja käännöksiä. Täyskäännös vasemmalle on kyllä surkea, mutta kun yritin muuttaa sen kokonaan kiertäväksi, niin sivulla pysyminen parani. Kummallista.

Jääviä liikkeitä suorapalkalla ja pienellä kiertelyllä. Näistä kaikki muut mainiot, mutta maahanmeno asfaltilla epämieluisa. Otettiin sitä sitten ihan muuten vahvistamalla. Luoksetuloa lyhyiltä matkoilta niin, että opetin juoksemaan palkan perässä mun jalkojen välistä. Tästä Martti innostui ja saatiin sitä kaivattua vauhtia lyhyille matkoille. Tätä täytyy jatkaa! Pysähdyksiä muutama harvakseen, ne ihan hyvät. Täytynee vahvistaa takapalkalla jossain kohtaa ainakin seisomista.

Ryömimistäkin piti ottaa, mutta se unohtui.... Loppuun vielä suoraa, eleetöntä seuraamista josta eteenmeno avonaiselle herkkukupille. Tämä hyvä. Kaikenkaikkiaan ihan ok treenit, mutta ihan semmoista intopiukkuutta ei löytynyt mitä toivoisin. Semmoinen perus virkamiesasenne käytössä...

Illan sienireissulla esineruutu. Tallattiin noin 5 m leveä ja 50 m pitkä kaistale jolle 3 helppoa esinettä. Kyllä huomaa harjoitttelun puutteen, kun on ihan kokonaan unohtunut että vain se tallattu alue antaa palkkaa. Siksi siis nyt vain noita kaistaleita, ei mitään isoja ruutuja. Alun vauhtihäröilyn jälkeen sai hyvin hajun esineestä (keskeltä) ja tässä palautus hyvä. Sitten uudelleen etsimään, M oli tulossa jo lenkiltä takaisinpäin kun oikein törmäsi hajuun, tarkensi ja toi varmasti (etureuna). Viimeinen esine aiheutti jo pientä purnausta kun Martti oli mielestään jo kaikki löytänyt ja alueen läpikäynyt. Ensimmäisellä lenkillään se olikin mennyt ihan sen viimoisen (takalaidassa olevan esineen) vierestä. Jostain se kumminkin hetken tuumittuaan sai virtapiikin ja lähti reippaasti tarkistamaan takaosaa uudelleen. Sieltäpä se viimoinenkin sitten löytyi ja tästä hurjan suuri palkka. Palautukset olivat nopeita ja luovutukset hyviä. Selkeästi meni paremmin kuin viime kerralla. Nyt pitää vaan muistaa ottaa esineitä vähintään kerran viikkoon että palautuu pienelle pojalle mieleen mistä on kyse.