... eli ensin eilen oltiin Joensuussa porkkisten kokoontumisajoissa jälkeä harjoittelemassa. Koutsina taas Rautasen Keijo tuttuun ja turvalliseen malliin. Keijo oli tehnyt edellisenä iltana Martille jäljen valmiiksi. Jana oli vähän täältä sinnepäin mutta itse jälki sujui oikein mallikkaasti. Jäljellä oli siis ikää reilun 15 tuntia ja pituutta varmaan 1,5 km (tai jotain). Martti selvitti harhajäljet, paluuperän jätti ajamatta, silmukan ajoi harhoineen (siitä talssittiin koko porukalla siis yli). Jossain kohtaa se otettiin pois jäljeltä, nostettiin jälki uudelleen ja jatkettiin ajamista. Koko ajan se työskenteli hyvällä motivaatiolla ja hoiti homman mallikkaasti kotio. Kaikki kepit nousivat just niin kuin pitääkin. On se vaan niin HIENO!! Iso kiitos Keijolle jäljen tekemisestä :) Mie odotin jotain aika paljon vaatimattomampaa mutta päästiinpäs kerrankin hommiin!
Martin toinen jälki oli pelkkä jana + jäljen nosto + yksi keppi. Jana oli vähän hankalassa maastossa ja eteneminen takkuista. Jäljen ostokaan ei ollut ihan puhdas mutta ajo vahvaa ja hieno ilmaisu. Oli hienoa seurata porkkiksia hommissa, on ne vaan hyviä jälkikoiria kaikki! Porukka oli tosi mukavaa ja päivä kului kuin siivillä. Taimiston blogista löytyy hauskoja kuvia monimuotoisista porkkiksista :)

Jäljiltä reippailtiin vielä Joensuun tottiskentälle. Edelleen vuorossa vähän vaatimuksia mikä oli aika rankkaa kun Martilla painoi jo pitkä päivä. Saatiin alun ihmettelyn jälkeen ihan ok seuraamisia. Sitten esteille... hyppytekniikka ihan suolesta! Otettiin useampaan kertaan ja kerran estekin meinasi kaatua (mikä ei saanut mitään estekammoa aikaan) mistä oli sellainen hyöty että sen jälkeen rupesi hyppäämään tarkkaavaisemmin. A-meni hyvin. Noh, ei ihan nappiin nämä reenit mutta jotain hyvääkin...

Tänään sitten vaihdettiin laidasta toiseen, eli pyörähdettiin aksakisoissa. Aluksi hetki ihmettelyä, minkä jälkeen naksuttelin (en houkutellut, ainakaan paljoa... ;) )perusasennoista ja seuraamisesta. Usein niin että pyysin sivulle, naksu, palkka, vapautus, hetki omia juttuja ja uudelleen. Hyvät reenit, hyviä juttuja :)