eli jälkikausi korkattu - ei kovinkaan onnistuneesti....

Jotta hommaan tulisi sopiva fiilis, kannattaa kevään ensimmäinen jälki tehdä mullokselle, vähillä nameilla ja runsailla kulmilla. Annetaan painia kovassa tuulessa 1,5 tuntia ja rapiat. Annetaan koiran mennä just niin kovaa kuin se haluaa, joten se ei kohta mene enää mihinkään. Jei. Ei siis ihan kulkenut. Tehtiin toki pikainen lyhyt korjaussarja heti perään.

Jäi niin pahasti vaivaamaan että oli pakko illalla käydä kanavalle tekemässä vielä uusi jälki. Nyt noin 50 m pitkä, loivaa kaarrosta, paljon nameja ja ajettiin aika tuoreena. Lopussa lyhyt tyhjä pätkä ja keppi. Nosti jäljen varmasti, ajoi huolellisesti ja hyvällä tuntumalla ja ilmaisi kepinkin hienosti. Juh! Pitää tämä nöyränä ainakin jos ei muuta :)

Lauantaina vähän tokoiltiinkin kun Kaisa oli apuna liikkurina. Ruutua, joista eka tyhjään (hieno!) ja toinen palkkakipolle. Ohjattu, jossa ensin oikea ja sitten vasen ja palkkaa merkistä. Loppuun vielä tunnari, jossa kaamean paljon virtaa ja sähellystä, mutta kun tarpeeksi rauhoitteli niin onnistuihan se.

Vertti on ainakin iltaruualla harjoitellut maahanmenoa, kontaktia, seuraamispaikkaa ja sivulle tuloa. Muuten harjoitellaan leikkimistä ja luoksetuloa. Aika nopea otus oppimaan :)