Eilen kiikutettiin molemmat koiruudet fysioterapeutin tarkistukseen. Rasan lihakset ovat kehittyneet hienosti ja enää on pienenpieni ero oikean ja vasemman puolen välillä. Jumeja ei löytynyt oikeastaan ollenkaan, ohjeeksi käydä koira läpi esim. joka toinen viikko että lihakset ovat edelleen symmetriset. Niin ja kovaa ajoa vaan :)

Martin ristiselässä oli pientä kireyttä lihaksissa, mutta se laukesi tosi nopeasti ja Martti oikein nautiskeli käsittelystä. Kovasti sai kehuja suurista lihaksistaan eikä mistään löytynyt mitään oikeita jumeja. Ohjeeksi saatiin rapsutella useasti ristiselän kohdalta, ettei pääse tulemaan klikkejä vaikka kovemminkin treenaa ja kun PK esteet otetaan taas ohjelmaan niin sitten myös etupään huolellinen tarkkailu ja hieronta.

Maneesilla käytiin illalla vähän tokottamassa. Panu ei päässyt mukaan joten otin pikkisen Rasankin kanssa. Paikallamakuuta purkin kanssa, joka muuten hyvä, mutta Rasa on vielä hirveän häiriöherkä niin ympärillä oleville häiriöille kuin minun liikkeille ja puheelle. On siis vielä pitkä matka siihen että matkaa kannattaa kasvattaa, koska aikakin on vielä niin epävarma. Seuraamisjutuissa kenguru meinasi taas loikkia, mutta oli ainaskin innokas. Luoksetulon loppuasennot ja vauhti oikein hyvä.

Martti teki ensin tunnaria jossa piti taas erikseen kertoa että nyt ollaan tekemässä jotain eikä humputtelemassa. Positiivista se, että ei ollut tietoakaan mistään paineistumisesta. Pikkisen seuraamista joka oikein tiivis ja innokas. Merkit ja ruutu ihanan innokkaita ja varmoja ja isoa palkkaa ruudusta luoksetuloon. Lopuksi vielä pikkisen seuraamista joka oli niin hyvä että siitä pääsi autolle loppupalkalle. Nyt pitää vaan saada lauantain koetta varten oma pää kuntoon.