Aamulenkillä aloitettiin ja otettiin jäävät pikaisesti suorapalkalla. Nämä kaikki hyvät ja varmat. Töiden jälkeen kotona leikkiä kilon kapulalla ja Marttihan leikki ja taisteli siitä! Huippua! Ulkona sitten vein eteenmenokipon, otettiin ensin seuraamista suorapalkalla (ok), läpimenoa (hauska), luoksetulo (oikein hyvä), nouto kilon kapulalla pari kertaa (palautus laukaten!!) ilman luovutusta ja luovutus erikseen. Noudoissa kyllä tuli ääntä, mutta siihn en nyt kiinnittänyt huomiota. Sitten seuraamista palkatta ja siitä eteenmeno ja tämähän se sitten kosahti prkl... ei tietoakaan suunnasta. Piti vaihtaa purkin paikkaa aivan toisaalle ja näyttää se ennen kuin upposi. Ärrrsyttävää. Seuraamisesta tulee väljää ilman palkkaa, mitähän siihen keksisi? Nyt olen liiruillut kauemmas, mikä on kyllä hieman auttanut.

Illalla sitten hakutreenit, joissa teemana pitkästä aikaa ilmaisut. Eka mm etukulmassa, niin että Martti joutui juoksemaan harjanteen yli. Kolmannella lähetyksellä irtosi tarpeeksi suoraan ja pitkälle että sai hajun. Tällä noin 20 haukkua, nämä hyvät. Toinen oli toisessa etukulmassa, tältä palkkasin itse, eli Martti sai haukkua pitkään ja rauhassa. Haukku ei tosin meinannut loppua palkkaamiseenkaan. Kolmas palkkasi mun luvalla, mutta ei ollut niin kaukana, tämäkin hyvä. Etenemiset olivat pääsääntöisesti tosi suoria ja haukku vahvaa ja tauotonta.  Käytös maalimiehellä oli ollut ilmeisesti myös oikein hyvä, vaikka ei se maalimiehille ole mitenkään miellyttävää kuunnella sitä kovaa haukkua . Neljäs maalimies oli vielä taas harjanteella ja takarajalla, tästä suorapalkka.  Olen kyllä oikein tyytyväinen.

Rasakin teki hienoa hakua! Ei yhtään volttia. Kannattaa varmaan tehdä noita hajun hakemisia kuitenkin vielä että se vahvistuu ja herneet jaksavat sähköttää toisilleen mistä on kyse.