Hyvästä ajatuksesta huolimatta, viikonloppuna jäivät taas nuo PK puolen asiat sivuun. Noh, onneksi edes tokoiltiin.

Lauantaina käytiin vieraalla kentällä ottamassa kokeenomaista treeniä. Ei mennyt ihan putkeen, mutta aikalailla onnistuneita korjaussarjoja nähtiin.

Sunnuntaina kotimatkalla taas poikettiin Joensuussa reenaamassa Maisan ja Sadun kanssa. Yli otti Maisan ohjaamana aluksi seuraamista, johon löytyi tosi kivasti intoa, kun Panuun saatiin erilainen tekemisen meininki. Myös luoksetulo oli ohjelmassa, se sujui aikalailla hyvin. Kaukotkin menivät porkkistyyliin melko mallikkaasti.

Martinkin seuraaminen oli hiukan vaisua. Olisi pitänyt tajuta tehdä palauttava treeni lauantain jälkeen, mutta hyväpä se on sitten seuraavana päivänä tajuta. Jospa sitten tänään palauttaisi kunnolla. Liikkeestä istumiset taas paljon varmempia kuin ennen, vaikka keskittyminen ei ollutkaan parasta a-luokkaa. Kaukoissa oli jotain ihme räpellystä maasta seisomaan nousemisessa, mutta muuten ok. Tunnarissa ihan liikaa hajuja ja liian vähän keskittymistä. Uusintayritys paremmalla hajustuksella ja löytyihän se oma. Onneksi en enää jaksa niin kovin tästä ahdistua. Lopuksi ruutuun namikipolle, eikä tälläkertaa etumerkeistä ongelmia.

Voi kun se seuraaminen ei nyt alkaisi tökkiä.. Pitää yrittää tehdä mukavia ja reippaita treenejä nyt alkuviikko, kun ke-pe ei nähdä Martin kanssa ollenkaan. Huh... hienosti tulee kokeeseen valmistauduttua!