Maanantai alkoi aika kurjasti kun Rasa ei suostunut syömään ruokaansa, oksenteli ja oli tosi huonokuntoinen. Saatiin sille KEK:n aika, se tutkittiin ja kuvattiin. Suolisto oli alusta loppuun asti täynnä kaasua jostain syystä X (jota ei viläkään tiedetä) ja Rasa oli kovin kuivunut hurjasta oksentelusta. Nelisen tuntia sitten vietettiin siellä kun Rasa sai tipalla nesteitä ja suolistoantibioottia suoraan suoneen. Se sai myös piikin oksennuksenestolääkettä. Ihan loppuajasta se alkoi jo hieman virkistyä mutta on edelleen (nyt keskiviikkona) aika vaisu ja väsynyt. Ruokaa se saa kolme kertaa / vrk pieninä annoksina ja aina jonkun aikaa ennen ruokaa lääkettä joka auttaa mahalaukkua ja suolistua toipumaan. Antibioottia menee 2 x vrk tablettina. Suolistoa kuvatessa paljastui myös yhdessä nikamavälissä spondyloosimuutos. Olen tässä nyt miettinyt ja pohtinut että mitä tämä tarkoittaa, enkä vielä ihan satavarmaa päätöstä ole tehnyt. Eläinlääkärin mukaan ei haittaa harrastuksia mutta tuntuu aika hurjalle jatkaa agilitya ja hyppyyttää PK esteitä jos selässä on vikaa. Voi siis olla ne lajit ovat meidän osaltamme nyt nähty, mutta mietitään nyt vielä hetken aikaa ja kuntoutetaan tytteli ensin muuten kuntoon ennen kuin mitään harrastuksia mietitäänkään.

Martti pääsi eilen hakumetsään ja hoiti hienosti neljän mm:n radan. Treeneissä on nykyään aina niin vähän porukkaa ettei pääse tekemään sellaisia harjoituksia kun haluaisi, joten me nyt vaan tehdään *jotain* ylläpitotreeniä.

Nosteen kuulumisia: Satsun kotiläksyistä peruuttaminen on jo aika tosi hieno, tosin en tiedä miten nyt jatkaisin sitä... Pesuvatihommia ei ola edes aloitettu, en vaan ole saanut ajoiksi. Kaukot ovat menneet eteenpäin, tosin meidän yhteinen koordinaatio + Nosteen tasapaino tuottavat välillä hiukka harmaita hiuksia. Hirveen paljon paremmmalta se kuitenkin tuntuu ja näyttää kuin mitä omalla räpellystekniikalla. Askelsiirtymissä takaosa toimii jo aika mallikkaasti, perusasentoihin tulee pääosin hyvin. Luoksetulon loppuasennossa koitan pikkuhiljaa suoristua mutta pitää edetä hitaasti koska alkaa helposti vinottaa. Jäävät eivät ole olleet ihan niin aktiivilistalla joten ne eivät ole hirveästi edenneet mutta eivät nyt taantuneetkaan. Luoksetuloa olen pyrkinyt ottamaan nyt leluun ja loppupalkka on tullut perusasento + kontakti + jännite yhdistelmästä. Leikit sujuvat välillä tosi makeesti ja välillä vähemmän. Tän viikon teemana ois noutohommat ja kahden lelun leikkiä ei meinaa ostaa millään mutta välillä se taas sujuu tosi hyvin. Hampaat? Ehkä siitä joskus jotain vielä tulee :D