Oltiin porukalla Ponderan hallilla treenaamassa. Hirmuisen päteviä koirakoita oli! Nosturi sai heti aloittaa ja hyvin reippaasti teki vaikka oli ihan uusi paikka. Taidettiin ensin tehdä jotain namijuttua hieman, en kyllä muista mitä... ehken sivulletuloja tms? Sitten hiukka noutoa jossa jo nyt ei kertaakaan kapula meinannutkaan tippua ennen jessiä! Sitten taidettiin tehdä hyppyä ja hyvin haki vierasta hyppyä ja teki ihan yhtä innoissaan kuin muuallakin. Ruutu oli vaikeassa paikassa joten se oli hiukka hankala (muita koiria ihan aidan takana) mutta saatiin sinnekin onnistumisia. Loppuun vielä vissiin yksi tai kaksi luoksetuloa.

Paikallaolossa olin taas ihan lähellä. Ihan samalla lailla teki kuin muuallakin, vähän meinaa se pää laskea mattoon ja jos ei laske niin helposti ottaa lonkka-asennon. Osti kuitenkin hyvin molempien korjaamiset eikä nöksähtänyt. Otettiin pelkkä paikkamakuu tällä kertaa. Ai niin, paitsi että ensin kyllä tehtiin luoksepäästävyys joka reilusti namiavustettuna, jolloin oli ihan sama jos joku koittaa häiritä <3

Tokassa setissä taidettiin tehdä taas ruutua, imuutusseuraamista johon Terhiltä hyviä neuvoja (selkeämpi rytmitys, eli käsi ylös, hiljaisuus, kehu ja jessillä namia) ja tämähän parani ihan ison harppauksen! Pois jäivät hyppiminen, häröäminen, kontaktirikot ja tilalla hirmu hyväasenteista ja asentoista alkuseuraamista! Jee! Kaukojakin vähän jumpattiin ja käsikosketusta tehtiin, hjuvat! Luoksetulossa taas hajut meinasivat viedä palkan kanssa mutta leikki kuitenkin hyvin.

Kotona se onkin sitten ollut välillä NIIN ärsyttävä ettei tosikaan... Piippaa ihan mahdottomasti eikä kestä edes aidoissa pihamalla. Puuh... Nuoret porkkispojat voisi ihan mielellään säilyttää treenin välit vaikka jossain komerossa. Tai noh, lenkillä se on kyllä ihan herran enkeli, voi pitää vapaana suunnilleen samalla lailla kuin Marttiakin ilman mitään ongelmia.