Tälle ei kyllä löydy tarpeeksi aikaa :-/ Puuh... Kokeiltiin kovanpinnan jälkeä vesivahvisteella. Hienosti ajaa jälkeä mutta ne esineet on niin hanurista etten edes meinaa jaksaa niitä pohtia... Mutta nyt ei sitten prkl pääse oikeille jäljille ennen kuin alkavat ne esineet oikeasti kiinnostaa. Ei muuten homma etene.

Tokopuolella sitten taas valoa tunnelin päässä (juna?). Ensin pitää mainita että Martti pääsi kokeeseen nollakoiraksi ja Marahan vetää vielä vanhasta muistista aika siististi. <3 Nosteen kanssa myös reenailtiin. Ekaksi seuraamista lelupalkalla (lelu taskussa toki seuraamisen aikana). Sitten lelusta kisailua, luoksetuloa, merkin kiertämistä (alkaa mennä jo aika hyvin vaikka matkaa pidennettiin! Kohta voi siis helposti jo yhdistää ruutuun). Sitten vielä namipalkalla seuraamisen tekniikan viilaamista, kapulan nostoja niin että ensin heitän kapulan (lähelle) ja näissä tuli ehken 2 tai 3 joita en voinut palkata koska meni tassu edellä. Mutta selkeästi parempaan suuntaan on mennyt ja joutuu tässä ajattelemaan että ottaa sen kapulan oikein. Otin yhden vauhtinoudon ja kantoi siihenkin hienosti. Loppuun vielä kaukoja joita en nyt vaan itse jaksaisi vaikka Nosteesta ne on kivoja. Hyvä asenne sillä oli vaikka tehtiin yksi pitkä reeni ja oli vieraita ihmisiä ja pitkä rinksa alla. 

Viikonloppuna suunnataan tokon SM kisoihin, Noste turistiksi ja minä jojoksi. Toivottavasti jaksan reenaillakin, luvassa varmasti aika huippu reissu! :)