Sunnuntaina omalla vuorolla Viiksessä avoimen homia. Aloitettiin samalla helmikuun tema eli häiriöt. Ensin ihan pikkisen seuraamista normisti ja sitten perusasennossa häiriöitä. Onpas ihan sikavaikeeta edelleen! Sitten tehtiin myös ihan seuraamista niin että mukana hiihteli pari tyyppiä. Tehtiin oikeastaan ihan vain suoraa ja välillä oli hankalampaa muta paransi menoa kyllä. Sitten taidettiin tehdä molemmat jäävät kokonaisena ja käskytettynä, seisomisessa ennakoi perusasennon, muuten ok. Istuminen tehtiin pakista. Luoksetuloa muutamaan kertaan, läpi ja jokunen stoppi. Ihan ok meni, heitin itse ja sit Päivikin heitti. Ei väistänyt Päiviä eikä säikähtänyt palloa tällä kertaa... :P Noutoa käskytettynä mutta osissa, kaukot käskytettynä (alkoitus vaan josta vapautus takapalkalle ja erikseen tekniikkaa läheltä). Hyppykin meni ihan ok, samoin paikallaolot. Kivat treenit ja Noste teki varsin hyvällä asenteella.

Tänään sitten Merjan kanssa Varkaudessa treenaamassa. Teemana olivat siis ylempien jutut joten ensin ruutua, jossa ekalla odotti lelu, tokalla tyhjä ja Merja heitti lelun. Sit paikkaa eri suunnista alustalla, näyttämällä ja tyhjään ruutuun. Oli vähän hukassa mutta saatiin kuitenkin ihan hyviä toistoja.
Suuntia tein nyt ekaa kertaa niin että heitin molemmat lelut ja sitten vasta pyysin noutamaan ensin heitetyn. Osti tän tosi hyvin! Vielä toinen treeni näin ja sitten otetaan varmaan mukaan se kääntyminen heittojen jälkeen (nyt on ollut vain suoraan nenä mua kohti).
Pikkisen kaukoja takapalkkaa sisään ajaen. Tunnarissa aluksi hiukka epävarma mutta paransi koko ajan. Vaikutti varmaan kun sekä pikku-E että Merja että allekirjoittanut oltiin kaikki ihan lähellä. Mutta siitä sekin lähtee.
Sitten vielä vähän askelsiirtymiä ja loppuun luoksetulon stoppeja. Lähtee kyllä NIIN helposti kääntymään pysähdyksessä että huh huh! :D Tarkkana saa olla!