Eilen reenattiin lappalais (ja Sirpa ja Varre)porukalla kentällä. Martin kanssa otettiin olkuun pikkisen seuraamista ja oli taas aika työn takana saada se kontakti, kun oli niin paljon vieraita koiria... Paikallolo meni hyvin, siitä ei mitään huomautettavaa.

Merkin idea alkaa selkiytyä, menee jo suht kaukaa, mutta ei jää ihan kohtisuoraan. Pitäisikö palkata välillä heittämällä vasemmalla kädellä?

Hyppynouto (metsku) normiesteellä ok, A:lla päin ***settä. Palautus ihan hukassa. Houkuttelemalla muutamia toistoja. Ohjatussa vasemman noutoa, aluksi tämäkin ihan kysymysmerkkinä, mutta syttyi muutamalla hassulla toistolla joku lamppu.

Lopuksi ihan pikkisen seuraamista palkaten, sitten vietiin yhdessä ruokakippo kentän laitaan. Seurautin poispäin temponvaihteluita tehden, tämä oikein hyvä! Seuraamista vielä hiukan takaisinpäin, josta eteenmeno. Tämä hyvä, laukkasi lujaa kupille.

Panu otti Ylin kanssa seuraamista, joka oli suurimmaksi osaksi aika mukavaa. Välillä Ylillä perusasennot hiukan hukassa. Jäävät liikkeet oikein mainiot. Noutoon pitäisi saada myös Ylille lisää virtaa, katsotaan mitä Päivi tuumaa viikonloppuna!