Eilen käytiin ekaa kertaa treenaamassa Leko tallin maneesilla. Aivan mahtava paikka! Tuolla tulee varmasti käytyä nyt silloin tällöin.

Rasan treenit menivät multa suurimmaksi osaksi vähän ohi, mutta pari liikettä olin avustamassa. Panu sanoi että sillä oli hiukan keskittymisvaikeuksia ja pomppu oli ollut kengurun luokkaa. Eiköhän sieltä niitä onnistumisiakin ollut tullut. Rasan kanssa opeteltiin tunnaria. Kapuloihin ei vielä saa koskea, vaan ne ovat vain kasassa ja noin 15-20 cm niiden edessä on maassa nameja. Panu piti Rasan hihnassa ja ilman käskyä toi sen rauhallisesti syömään namit. Sitten vaan iloisesti pois. Lopuksi Rasalle otettiin vielä ruutuun lähetyksiä niin, että minä vein palloa ruutuun.

Martti aloitti pikkuisella seuraamisella ja askelilla. Palkkasin paljon erityisesti takaosan käytöstä, joka taas alkukankeuden jälkeen parani hienosti. Olipa hyvä että Reija siihen viime viikolla puuttui, koska en taas olisi älynnyt itse tehdä asialle mitään. Samalla koko seuraamisen ilme on muuttunut aika paljon parempaan suuntaan.
Sitten otettiin hiukan merkkiä palkaten ja ruutu (pallolle) liikkeenohjaajan käskyttämänä. Pikkuisen tarkempana pitäisi olla sen ennakoinnin kanssa, mutta ei paha nytkään. Ruutuun meno oli hyvä. Seuraavaksi ohjattua, niin että merkin takana oli palkka. Eka merkki ihan jees, toinen ihan vituralleen (tosin mun käskyssäkin oli vikaa). Kolmannella taas hyvä merkki, josta ihan hyvä oikean nouto. Vein vielä merkille ja lähetin vasemmalle, mutta siinä tuli joku haju matkalla ja jouduttiin ottamaan uudestaan. Uusintana oikein kiva nouto.
Ohjatun jälkeen tunnari liikkeenohjaajan kanssa. Martti aloitti haistelun niin, että jo toinen kapula oli oma ja hienosti ja varmasti nappasi sen suuhunsa ja kiikutti mulle :) Jo kolmas onnistuminen putkeen, ei hullumpaa!
Lopuksi vielä hetsaus tyhjään ruutuun, jonne meno loistava, pysäytys ja menin ruutuun palkkaamaan purkista. Hienot treenit, hyvin meni :)