Eilen oltiin hakuporukan kanssa Melaniella ja tehtiin hauskat risteilytreenit. Samalla tuli tehtyä sitten noille haukkuville ilmaisujakin. Meni tosi kivasti ja tosta on Nosteelle varmasti hyötyä sekä yliheittoihin että ilmaisuihin.

Näiden treenien jälkeen jäin hetkeksi tokoilemaan. Kentällä oli jotain superhajuja joihin pieni ja paineistunut koiranen meinasi jäädä kiinni... Ohjatussa oikea vaikea taas ja vasenakaan ei ihan super... Ruutu sen sijaan hyvä. Seuraamistakin tehtiin ja siinä en taas saanut asennetta kunnolla kohdilleen :( Harmitti. Tunnarissa tuli jotain epävarmuushäröilyjä taas pitkällä matkalla (eka taisi onnistua ihan ok) mutta tuli onnistumisiakin. Tässä se joku haju oli melkein ylivoimainen juttu... Teinköhän jotain muuta...? En muista...

Tänään Viiksessä ennen treenien vetovuoroa pääsi Nostekin jumppaamaan. Päätin kokeilla taas tokohommiin juttujen lataamista ja haukuttamista seuraamisessa. Ilme oli nyt hyvä ja kesti hieman paikankin korjaamista. Palkkasin pääasiassa kainalopallolla. Jääviäkin tehtiin, ihan ok. Ohjatussa taas oikea hukassa, vasen löytyi helpommin. Otin sitten vielä pallon heittelyllä suuntia. Tunnarissa jotain aivopiereskelyä, oli kapuloilla ikuisuuden mutta toi oman, päätin kerrankin ottaa vain yhden toiston. Loppuun vielä putken kautta luoksetuloja ja joku stoppi. Hyvä tunne jäi näistä, sain ainakin asenteen kohdilleen vaikka oltiin reilu lenkkikin käyty ennen treenejä! :)