Tehtiin tänään siis Rasan kanssa avoimen liikkeet kokeenomaisena:
Paikkamakuu: oli haistellut jonkun verran ja vaihdellut lonkkaa. Ei olla pitkään aikaan reenattu ja eka kerta ulkona. Tää on tää meidän heikko lenkki :(

Seuraaminen: Ihan ok mallilla. Aluksi hieman edisti mutta jaksoi hyvin, kontakti ja paikka suurimman osan ok, olisi voinut olla vieläkin aktiivisempi
Liikkeestä maahan: hyvä
Luoksetulo: hyvä stoppi, loppuasento jäi hieman kauas
Liikkeestä seiso: istui, murh... toinen hyvä
Nouto: ihan jees
Kaukot: oikein hyvät
Hyppy: loppuasento ihan vinossa, muuten hyvä

Eli kyllä me avoimesta selvttäisiin :) Pikkisen alkoi mietityttää että koittaisko sitä koularia avoimestakin jos me äsämmeihin kuitenkin avoimeen mennään. Mietiskellään.

Väliajalla Pikku sai tulla hetkeksi autosta pois parkkikselle leikkimään. Aluksi leikki vähän vaisusti mutta paransi koko ajan. Olipas hyvä etten luovuttanut! Samalla syntyi ajatus että vieraissa paikoissa (eli nyt aina ulkona) Pikku harjoittelee leikkimistä. Kaikki tekniikka kotona sisällä (ja siinäkin nyt lähinnä opetellaan vaan naksua, ei mitään liikkeitä) ja ulkona vaan leikitään.

Martti pääsi myös vähän puhastelemaan. Aloitettiin seuraamisella joka oikein hyvä! palkkasin tiheästi ja otin etenkin juoksuosuuksia. Ryömiminenkin tehtiin, reilu 10 m kolmessa eri pätkässä. Tämä on kyllä mennyt hyvin eteenpäin! otin myös juoksusta maahanmenon (ihan sairaan hieno!) ja siitä luoksetulon (tosi nopee ja tosi lähelle!). Hyppynoudossa ja estenoudossa tulee ääntä. pitänee karsia etteivät yleisty muihin liikkeisiin mutta olin iloinen draivista! :)