Onpas kirjoittelu jäänyt pitkäksi aikaa :-/ Jospa nyt saisi skarpattua tämänkin suhteen. Treenattu kyllä ollaan enemmän ja vähemmän ahkerasti (tai ahkerasti joo mutta ajatus puuttuu) ja tapahtunut on vaikka ja mitä mutta niitä on niin paljon ettei nyt jaksa kerrata. Hypätään siis suoraan tähän päivään ja Rasan tokotreeneihin. Kokoonnuttiin siis porukalla jotka toivovat pääsevänsä SM joukkueeseen (mekin edetään edelleen toivossa vaikkei kovin lupaavalle näytäkään...).

 

EVL kaikkineen melkein normijärkässä.

Seuraaminen: Nyt suurennuslasissa se väljyys. Tanja käskytti ja sanoi milloin palkkaan. Jossain kohtaa meni ihan häpsingilleen kun joku torui koiraansa. Juoksussa etenkin tapahtuu kaikenmoista. Me törmäillään ja sitten rasa ottaa etäisyyttä. Tätä pitää nyt treenata paljon ja löytää kunnollinen tyyli siihen juoksuun.
Z: i-m-s Tehtiin ihan vaan yhdellä suoralla ja oikeista palkaten. Seisomisen jumitti, muut hyviä.
Luoksetulossa Tanja heitti pallon stopista, meni niin kuin pitikin. Seuraavaksi piti ottaa läpi mutta tyyppi kävi tarjoamaan noin sataan kertaan maahanmenoa!! Sitten  tehtiinkin juoksutusta kahden ohjaajan välillä että sain tulemaan laukalla. Tää toimi.
Ruutu: Merkki ihan kakka, kriteeri taas kadonnut (tässäkin, ylläri!) ja ruudussa ihan missä sattuu. Tai oikeestaan oli ihan ok mutta oisin halunnut sen koskevan vierasta kosketusalustaa (jota se varmaan vältteli kun se oli samanmoinen millä olen opettanut jälkikeppien ilmaisua ja se jo tietää ettei ruudussa saa mennä maahan. Hienosti rakennan koiralleni mahdottomia tehtäviä!). Noh, siis merkki huono ja ruudun paikka hukassa. Hyvin meillä menee! Nyt kosketusalustan ja pallon avulla näitä kuurina.

Kaukoja vähän läheltä. Ei surkee mutta s-m siirtelee tassujaan pari senttiä eteenpäin. Mielentila olosuhteisiin nähden kuitenkin hieno.
Tunnari oikein hyvä! Jesh!
Ohjattu.... mites ois se pitsinnypläys...? Meni merkille jonka takana odottikin pallo. Vasen hirveetä tuskaa kun ois mennyt ruutuun. Oikean oikealla puolella merkki jonne juoksenteli. Jep, jep.
 

eli treeniin ruudun paikka (tää ei muuten välttelyllä parane. Se ei toimi ja siksi olen sitä vältelly ja tämä strategia ei selkeästi toimi). Merkin kriteerin selvennys taas koska se hukkunut taas on. Huomisiin treeneihin kuuntelua. Kertokaa joku mulle miten saan ton kuuntelemaan ettei se vaan olettaisi?

Martista sen verran että se on jotenkin vähän kipeä. Ontui pariin otteeseen, vähän arkoi jotain lonkanseutua. Sillä on nyt kipulääkekuuri, cartrophen pistoksia, Nutrolin Niveltä ja lepoa. Toivotaan että se kuntoutuu eikä ois mitään nivelrikkoa...