Ollaanpas sitä oltu laiskalla tuulella blogin päivityksien suhteen. Treenailtu ollaan silti edes vähän jotian joka päivä. Tunnarin kanssa on jo vähän valoa tunnelin päässä näkyvissä, mutta jostain syystä se ei vieläkään ole ihan ennallaan. En voi käsittää kun se oli jo aikalailla varmalla mallilla. Kokeessa voi siis mennä ihan kuinka vain.

Tämän viikon treeneissä palkkaan paljon ja tehdään asioista mahdollisimman hauskoja lauantain koetta silmälläpitäen. Eilen vuorossa seuraaminen, jota jankattiin aika paljon tiheällä palkkauksella. Otan nyt noi kotiseuraamiset lähestulkoon pelkästään remmissä, että saan huomautettua löysäilystä. On toiminut itseasiassa aikas hienosti ja Martti tsemppaa hyvin. Into, keskittyminen, kontakti ja oikea paikka olivat kaikki eilen hyvin kohdallaan. Askelsiirtymissä tulee turhia pomppuja, mutta en niistä viitsi hirmuista stressiä ottaa. Osa käännöksistä eivät olleet ihan priimaa mutta paranivat kyllä treenin myötä ja osa vasemmalle käännöksistä osa olivat aivan loistavia.

Loppuun vielä tunnari, jossa Martti oli jo ottanut oman, josta naksautin ja meni siitä jotenkin pasmat sekaisin ja vaihtoi. En oikein tiedä mitä tapahtui... Mutta saatiin sitten onnistunut toistokin.