Onpas tullut laiskasti päiviteltyä viimeaikoina... Noh, tässä viimeisimpiä:

Torstaina Mamin kanssa M&M areenalla. Rasalle ensin tokojuttuja, eli häirittynä paikalla istumista (olipa vaikeeta, se ois NIIN halunnu totella Mamia! :D  ), seuraamista (ihan jees, meinas keulia), jääviä ja vähän luoksarihommia putkea hyväksikäyttäen. Intoa oli ihan höperönä mikä johtui enimmäkseen varman esteistä.
Aksahommissa tehtiin sitten paljon kontaktihommia (syytä tehdäkin ja tätä jatketaan!), keppejä ja vähän radanpoikasta. Olen NIIN ruosteessa, Rasa ei ole joten mulla on aika orpo piru olo kun koira menee kuin tykinkuula täysin hallitsemattomasti sinne sun tänne :D Noh, kivaa oli!
Martti sai liekkiä (loistavasti meni!), ilmoittautua yksikseen Mamille ja tehdä vähän ilotteluaksaa. Martilla oli superkivaa (niin kuin meillä muilakin)!

Perjantaina oltiin Kati-Siskon kanssa jäljellä. Martille jälki jossa useampi suht terävä kulma ja kuusi keppiä joista kolme ensimmäistä merkattuja. Vanheni ehken 1,5 tai 2 tuntia. Muistaakseni ekalle kepille jouduin jarruttaan, muut ilmaisi hyvin. Viimeisestä kepistä sensijaan pyyhälsi yli mutta kun pysähdyin odottamaan niin tiesi varsin hyvin mitä pitää etsiä ja että se on jäänyt joten etsi sen hyvällä asenteella. Kulmissa olisi voinut olla huolellisempikin mutta harjoitus oli just hyvä että saatiin vähän tarkkuutta hommaan. Tykkäsin Martin jäljestyksestä, hyvin meni ja kivaa oli.
Perjantaiaamuna Rasa reenasi ruutua lähikentällä. Vaikka otettiin alustalla niin ei taas meinannut tajuta yhtään mitä on tekemässä. Meni sisään vaikka mistä, haki paikkaa ensin ihan sivusta ja hakeutui sitten vasta ruutuun, pysähtyi kesken menomatkan jne. Huhhuh... paljon sai raakiskoa vääntää ennen kuin saatiin onnistumisia.

Lauantaina lappalaiskoiratokoilua vääränrotuisilla höystettynä. Rasa teki ensin ohjattua (olin itse vienyt kapulat aiemmin). Ok merkkejä, muutaman kerran jouduin pyytämään korjaamaan paremmaksi. Ensin vasen ja sitten oikea ja nämä kyllä tosi hyvät! Sitten metallinouta ilman hyppyä, luovutusasentoa ja sivulle siirtymistä. Aika hyvin teki. Tosi kiva asenne, kerran tuli vinoon, muuten hirmu hyvät jutut. Tunnari ihan persiilleen, ei vaan haistellut :( Tätä reenattu nyt siis ihan liian harvoin... Kaukot ok läheltä ja muutama nousu kaukaa. Loppuun ruutuun lelulle.
Martti koetti ensin leikkiä, oli aika vaikeeta, oli niin paljon kaikkea kiinnostavaa. Sitten ilmoittautuminen Norrin kanssa, joka oikein hyvä ja siitä iso palkka ja pois. Vähän mutta toimivaa. :)