Olipa kivaa piiiitkästä aikaa reenailla nurmikentällä. Vaikka reenien yleisilme olikin aika alavireinen useammastakin syystä niin silti tuli olo että tokon kesäkausi on nyt avattu.

Rasa sai aloittaa treenit: Seuraamista pallopalkalla. Epävarma, hieman vaisuhko mutta ei nyt ihan sieltä huonoimmasta päästä kuitenkaan.
Luoksetuloa niin että kaksi apparia seisoi häiriönä ja toinen palkkasi stopista (että sain niitä stoppeja kauempaa). Huonoja olivat silti mutta ehkä ne hitusen parani. Kiertämisen kautta vielä lisää näitä.
Ruudussa ekalla pallo, haki hyvin ruudun muttei tajunnut palloa... Tokalla tyhjään ruutuun josta appari heitti pallon mun kehusta. Kolmannelle piti mennä taas pallolle muttei löytänyt enää koko ruutua... *huokaus*. Saatiin se sinne sit kuitenkin mutta kylläpä oli omituista! Ekat toistot kyllä hyvin kun häiriönä oli vaikka ja mitä.

Ohjatussa ok merkki ja keskikapula imi taas molempiin suuntiin :( Prkl...
Tunnari ok, tosin hieman hätiköivä (reenin puutetta).
Paikallaoloissa meni maahan istumisessa!!! Miksi ihmeessä!? Paikkamakuun oli ihan jees.

Noste söi lopuksi iltaruokansa. Sillä oli niin nälkä ettei leikkiä jaksanut mutta tehtiin niitä meitin perushommia. Seuraamisjuttuja, jääviä ja luoksaria. Mamilta hyvä vinkki, eli jäävissäkin vihje ensin, apu sitten :)