Martin kanssa ollaan reenailtu sen minkä pakkasilta ollaan voitu reenata, eli aikalailla liian vähän. Jos nyt suinkin pystyisi ulkosalla reenailemaan enemmän niin tarkoitus olisi tormistautua, sillä koekalenterista ei löydy enää kuin pari koetta ennen kuin siirrytään taas PK-liikkeiden pariin enemmälti. Noh, katsellaan kuinka käy... Erityisesti työn alla ovat nyt häiriöreenit ja tunnari. Enemmän pitää myös tehdä kokonaisia liikkeitä. Tekisi mieli ilmoittaa tuota vaikka mihin mutta koitetaanpas nyt vaihteeksi taas yrittää sitä että lisätään määrää reeneihin ja laatua kokeisiin eikä päinvastoin...

Rasan kanssa ollaan tehty nyt lähinnä vaan virettä lelulla ja liikkeitä leikkien. On se hieman paremmalla mallilla ja katsellaan kuinka se tuosta lähtee. En nyt ole kuitenkaan perunut sitä sen koetta vaikka ei ykkönen kovin todennäköiseltä tunnukaan. Siellä on nyt kuitenkin se koulutus samassa ja luulen että Pipalta on mahdollisuus saada hyviä neuvoja :) Paikkamakuuta pitäisi vaan vahvistaa ja vahvistaa, sillä vaikka se onkin melkoisen varmaa että tuo pysyy niin edelleen se ole mus on hirmuisen epävarma. Viime ryhmäreeneissä tulikin nyt hyvä muistutus että helpottaa nyt hetkellisesti reilusti eli lyhennetään matkaa.

Vähän on tulevaa suunniteltu aika moneltakin kannalta. Rasa ja Martti on molemmat ilmoitettu Joensuun kokeeseen ja Rasa siis kurssillekin. Martti on tarkoitus ilmoittaa erkkarin tokoon Turkuun, Rasa Kuopioon pääsiäistokoon ja Martti ehkä huhtikuun kokeeseen Pieksämäelle. Rasa ilmoitettiin toukokuun luonnetestiin Joensuuhun niin saadaan sekin litinä pidettyä. Loppukesästä terppatarkeissa olisi tarkoitus käyttää Martti (simmut) ja Vertti (kyynärät, lonkat, selkä ja silmät). Martin terppatarkit tulevat merkityksellisiksi kahdestakin syystä, eli siksi koska Martin isä Vauhtitassun Raidi on saamassa jälkikasvua (mikä lämmmittää mieltä ihan hirmuisesti!!) ja toisekseen siksi että meillä on aloitettu pentukuumeilu ja toivotaan laumaan lisäystä ensi talvena.  :)