Lauantaina otettiin aamusta Martin kanssa kokonaisuusreeni normijärjestyksessä. Seuraaminen ihan jees, alussa vähän kuikuilua mutta ihan kohtuudella meni. salama hyvin, luoksetulossa stoppi venyi, muuten hyvä. Ruudussa ajautui reunaan, muuten hyvä. Tästä palkaksi leikkiä namilelulla ja palanen dentastikkiä. Toisessa setissä ohjattu ja oikea (ruudunpuolimmainen kapula). Meinasi mennä ruutuun mutta lisäkäskyillä sain hakemaan oikean. Hyppyä ei ollut niin tehtiin sitten tasamaanouto joka ihan ok. Tunnari tosi hyvä ja kaukotkin ihan ok. Asenne ihan hirmu ihana, tosi hyvin tsemppasi alusta loppuun. Vielä lopussa otettiin ohjatun suuntia ja merkkiä ja ruutua palkaten.

Rasa sai ottaa ruutua (apuaaah....) ja tunnaria (ei mitenkään valtavan hienosti tämäkään mutta kohtuu nopsaan aukesi nenä kuitenkin).

Tänään sitten lappalaiskoiraporukassa Maaningalla. Aluksi Martin kanssa tokohommia, eli ruutua ja merkkiä palkaten ja välillä vähän tokoleikkimäisesti sekoitellen. Tosi hyvä ilme! Sitten taidettiin tehdä ohjattu, jossa taas ruutu veti puoleensa mutta saatiin onnistuneetkin noudot molemmille puolille. Hyppynouto perus (pitää muistaa reenata noudon palautuksia nyt sisällä, ovat liian väljiä ja vinoja) ja tunnari pitkään hajustetuilla väärillä ihan sikahieno!! Loppuun hinkutettiin luoksetuloa ja etenkin stoppeja. Martti oli NIIN hieno!

Rasa tokoili isolla porukalla. Ensin luoksetuloa, ja välillä se arpoo seisomisen istumiseksi, ihme tyyppi. Tunnarissa ensin taas oman piilotus ja sitten normi, tämä meni hyvin. Otettiin myös hyppynoutoa, kaukoja ja metskunoutoa. Taidettiin me joku istuminenkin ottaa. Perus Rasaa, ehkä se joskus jotain oppiikin...

Tokojen jälkeen mentiin vielä hakumetsään. Martilla ohjelmassa tyhjät pistot, eli eka tyhjä, sitten toisessa etukulmassa maali, sitten toinen löytö, tyhjä ja kolmas löytö. Haukkuja parikymmentä / maalihenkilö ja ei ajatustakaan että jättäisi, joten uskalletaankos nyt jo huokaista...? Tyhjiltä tuli hyvin mun kautta pois ja sain hienosti vauhdista lähetettyä uudelleen. On se vaan hieno koiruus :) Kiitos taas kaikille mukavasta päivästä!