On ollut ihanan aktiivinen jälkiviikko ja toivottavasti vielä ainakin yksi jälki käydään ajamassa.

Maanantaina Tiinan kanssa nurmella teemana kulmat. Noin 1,5 vanha, vieraan tekemä jälki jossa ennen joka toista kulmaa jarrunami ja jokaisen kulman jälkeen palkkaa, lopussa yksi keppi. Meni aika tosi hyvin. Suorat jäljesti varmasti (ekalla yksi tarkistus), kulmat koko ajan paremmat mutta tarkisteli edelleen useammissa. Lopun kepin ilmaisi hyvin. Tätä meinaan nyt jatkaa kulmien osalta.

 

Tiistaina heti sitten Mamin kanssa samat kuviot, eri pelto. Tälläkertaa omatekemä jälki, alkuun kevytmuokatulla mulloksella, sitten pätkä nurmella ja taas mullokselle, pieni pätkä vielä nurmea ja loppuun mullosta. Aika tuore, oisko ollut noin 30 min. Alussa pätkä suoraan ja kaarros, kaarroksen jälkeen namit (mulloksella koko hoito). Kaarros aika epävarma ja tarkisteli. Nurmella sama kuvio, vähän paremmin ajoi kaarroksen. Eka kulma nurmella oikein hyvä. Suoraan siirtymä mullokselle aiheutti jonkun verran tarkistelua, näitä ei ollakaan treenattu kevään jälkeen! Eka kulma mulloksella ok, hieman oikaisi kun seuraavan suoran suunnasta tuuli voimakkaasti. Seuraava kulma mulloksella meni muistaakseni hieman yli, siirtymässä nurmelle taas hieman haparointia ja heti nurmelle siirryttyä oikein hyvä kulma. Nurmipätkä hyvin, sitten kulma mullokselle aiheutti suurimmat vaikeudet mutta sitkeästi etsi itse kohdan ja ratkaisi tehtävän. Seuraava kulma mulloksella hyvä ja loppusuora ihan superhieno. Jäljellä oli neljä keppiä, joiden ilmaisut ihan ok, jossain taisi olla jotain vinotusta muistaakseni...?  Noita siirtymiä toivoisin voivani reenata vielä tälle syksyä, toivottavasti kelit antaa myöden!

Molemmat jäljet ajoin pitkästä liinasta. Menee rauhallisesti, pääosin tosi tarkasti ja hyvin, näitä pitää ottaa nyt välillä. Tosin johonkin kohtaan kaarrosjälki jossa kahdella liinalla tarkkuutta.

 

Olen tällä viikolla jotenkin tosi huonosti jaksanut tokoilla. Kaukoja sentään ollaan tehty sisällä mutta ei juuri muuta. Kaukot alkavat pikkuhiljaa sujua paremmin ja mielessä kummittelee se tammikuun koekin... Sinne mennessä toivoisin saavani ne valmiiksi.

Eilen oltiin kuitenkin tokoryhmän treeneissä. Aluksi taas haukutin, riehutin ja leikitin. Sitten taidettiin aloittaa ohjatulla, jossa yllättäen molemmat suunnat ihan hyvät! Jee! Luoksetulossa Päivi palkkasi stopit, olivat kuitenkin aika löysiä... hmm namien heittoa seuraavaksi? Otettiin myös yksi peräänjuoksu koska haisteli ekalla kerralla jätössä eikä ollut tarpeeksi skarppi, noita ei saa unohtaa! Selkeästi hallin hajut ovat alkaneet kiinnostaa aikasta paljon. Tunnari liikkuroituna ja ihan ok, hirmu pitkään haisteli kapuloita, vähän kuunteli vinkuvaa koiraa mutta itsenäisesti jatkoi ja toi oman. Kaukoja jumppasin suht läheltä ja pohdittiin että istu-seiso vaihdon kriteeristä pitää nyt olla tarkempi.
Ruutua pari kertaa tyhjään ruutuun, eka ihan normisti, sitten pari kierron kautta. Seuraamistakin vähän tehtiin, ilme ihana! <3 ja yksi istuminenkin jossain välissä. Paikkaistuminen ok, paikkamakuussa maahanmeno saisi olla varmempi ja saisi olla paremmin kuulolla minua kohtaan siinä rivissä. Rivistä luoksetulo kuitenkin iloisesti laukalla, eli ei enää juuri jännitä! Ihanata! Noista torstain treeneistä ei millään malttaisi lähteä kotiin mutta kotona odottaakin aina härdelli kun toko loppuu vasta klo 21.30... :P