Tänään kokoonnuttiin koirapuiston viereiseen puistoon. Rasa oli ensin paikkamakuussa, jossa se oli liian jännittynyt ja ikävässä mielentilassa mutta silti hiljaa ja vaihtoi lonkallekin vain kerran. Hieman taisi nuuskia jossain kohtaa ja aika paljon pää pyöri. maahanmeno oli sairaan nopea.
Yksilöliikkeissä aloitettiin hypyllä. Meni kokonaisena oikein mallikkaasti vaikka jääkin pelottavan lähelle estettä. Otin sitten vielä muutaman pelkän hypyn pallopalkalla. Seuraavaksi kaukot kokonaisina, jotka oikein hyvät (meinasi seisoa ekan istumisen mutta huomasikin kuunnella ja istui kuitenkin). Noudossa hytkähti liikkurin ekasta käskystä, ei meinannut ensin löytää kapulaa, tuli luovutusasentoon tosi hienosti mutta piti kapulaa huolimattomasti. Palkkasin ja otin kuitenkin kapulan pitoa uudelleen. Tän kehän viimeinen liike taisi olla seuraaminen. Parempaa kuin aiemmin, on selkeästi tullut parempaan paikkaan ja kontaktikin parempi. Käännökset ihan surkeita ja perusasennot tosi hyviä. Jatketaan....
Huilittiin jonkun aikaa ennen seuraavaa kehää. Siellä aloitettiin seisomisella mutta ei se enää seiso vaan istuu ja menee maahan prkl! Pitää nyt ottaa ihan pallon kanssa parit seuraavat treenit, koska jos mie hymistelen käskyn niin ei pysähdy tarpeeksi nopsaan ja jos sanon kunolla niin istuu. Plaah.... Luoksetuloa ei varsinaisesti otettu, otin kierämistä tai yrityksiä ja palkkasin sekä luoksetuloja että pysähdyksiä. Loppuasentoja pitää ottaa työn alle, meinaa jäädä liian kauas. Liikkeestä maahanmeno kokonaisena ja oikein hyvä.

Martti teki oman settinsä ihan alkuun eli häiriköi samalla toista paikallaoloryhmää. Tehtiin ensin seuraamista jossa hyvä asenne ja paikkaakin alkoi korjaamaan. Sitten hiukan luoksetuloa, eka suora ja sitten hieno stoppi josta piti palkatakin. Seuraavaksi ruutu, jossa palkkapurkki valmiina. Otettiinkohan sitten taas seukkaa ja sitten kokonainen ruutu jossa ei mitään valittamista. Kaukoja tehtiin monta lyhyttä sarjaa, etenee, tätä paljon reeniin nyt kotona ja läheltä. Tunnarissa oikein varma ja reipas suoritus, ohjatussa hyvä vas, toinen hukassa mutta saatiin onnistumaan. Kerran piti palauttaa merkille haukkumisen takia. Loppuun vielä pikkisen seuraamista josta loppupalkka. Martti sai tänään palkaksi nameja taskusta normaalisti ja hieniosta jutuista koitoisaa purkista.

Kun muut olivat jo lähteneet otin Pikun vielä lekkimään. Ostin sille päivällä kaksi uutta pehmeää palloa, jotka olivatkin mieluisia. Aluksi Pikku säiköhti kun koirapuistossa iso, musta koira juoksi kohti, mutta kutsuin luo ja namittelin hetken sivulletuloja ja seuraamista niin unohtui jo mokoma. Sitten leikittiin palloilla ja Pikku oli niin hieno! Leikki hyvin kahden lelun leikkiä ja kun mulla oli pallo kädessä niin hienosti kiskoikin! Väliin otettiin taas tutittamalla seuraamista ja sitten loppuun taas leikittiin, hyvä Piks!