Jessus, että ollaankin oltu ahkeria tänään!

Tokoa ensinnäkin: Seuraamista ja paljon palkkaa. Siirtymisiä, käännöksiä, jne. Meni tosi hyvin ja oli Martin mielestä hauskaa. Kaukoja otettiin takapalkalla. Avon siirtymiset tosi kaukaa (mainiot!) ja voinkin ihan jees (tosin matka oli tietenkin tosi lyhyt). Aamulla tunnari hirmuisen läheltä ja siinä se sitten oli!! Martin ensimmäinen täydellinen tunnari! <3 Happy, happy, joy, joy...

Aamulenkin jälkeen otettiin keppitreeni pihanurmella. Jälki ehti vanheta noin tunnin, maa oli hiukan lumessa ja jäljen päälle satoi jonkin verran uutta lunta. Neljä keppiä, pari kulmaa. Hyvin nousi kepit! Jälkikin meni aika mallikkaasti, janalla hiukan hapuilua (mutta eipä oo otettukaan ihan hetkeen). En laittanut maahan keppien jälkeen, vaan lähetin vapaammin, mikä näköjään karsi ryntäämisen pois. Hieno homma!

Illalla sitten agia. Otettiin erilaisia ratoja, joilla oli mukana myös keinu, A ja puomi. Ylösmenokontaktit vähän hakusessa ja ohjaaja oli hiukan hukassa. Intoa riitti ja yllättävän hyvin meni! Kepit yrittivät vähän takuta vasemmalta ohjatessa, mutta eikähän se siitä sit joskus. Tästä alkaakin nyt sitten meidän agitauko, kun ei enää ole ryhmää... Toivottvasti Varkaudesta sitten löytyy joku sopiva ryhmä meillekin.