Rasa pääsi Lekon vuorolle tokoilemaan. Aloitettiin seuraamisella lelun ja namien kanssa. Ei pitkiä pätkiä mutta kaikki käännökset otettiin ja jonkin verran suoriakin. Oli kyllä tosi hyvän oloinen, innokas ja reipas eikä paikkakaan ollut aivan hullun edessä. Kontaktissa edelleen parantamisen varaa mutta ei mopolla mahdottomiin, on sekin jo parantunut. Muistin kehua ja vapautella paljon ja lelupalkkauskin auttoi vireen ylläpidossa. Liikkeestä maahanmeno ihan kokonaisena liikkeenä liikkurin kanssa ja meni oikein hyvin. LUoksetulo myös liikkurin kanssa, loppuasennosta kehuin, palkkasin namilla ja vapautin lelulle. Seisominen leikittiin pallolla (sekä pysyminen että pysähtyminen).

Vähän piti vaihtelua saada joten otettiin vähän ruutuakin (ruudussa pallo alustan päällä). Ei ole oikein hyvä liike tuollaotettavaksi, koska alusta on epätasainen ja pallo hankala hahmottaa eikä Rasa palkkaannu paikallaan olevasta pallosta juurikaan jos se on ällöttävän hiekkainen. Liikkurin kanssa luoksepäästävyys jossa ei ihmeempiä. Loppuun vielä pikkuisen seuraamista ja lelupalkka.

Toisessa osiossa paikkamakuu, jossa ekan pätkän olin ihan lähellä ja toisen kauempana. Hyvin pysyi eikä haistellut mutta vieläkin aavistuksen epävarmuutta. Reeniä reeniä! Mutta kokonaisuudessaan rinsessalta tosi hienot harjoitukset, ei oikeastaan pelota mennä kokeesenkaan tasoa tarkistamaan.