Oltiin pienellä mutta riittävällä porukalla Suunnistajalla. Tehtiin kahdessa kehässä, välillä kehiä vaihdellen. Meitä sattui kolme avo koirakkoa niin tehtiin sitten vuorotellen ja vuoroin liikkuroitiin. Otettiin heti äsämmien liikejärjestys käyttöön. Ekassa kehässä oli siis liikkeestä maahanmeno ja seuraaminen. Autoin isosti maahan että saisin nyt nopean maahanmenon ja palkkasin heti. Kävin kuitenkin kävelyn ja palkkasin taas sivulle nousun. Seuraaminen ihan ok, palkkailin etenkin pysähdykset ja temponmuutokset. Tykkäsin kyllä asenteesta aika paljon.

Tokassa kehässä luoksetulo ja hyppy. Luoksetulossa ekalla stopista palkka. Ei huomannyt koko käsimerkkiä kun katseli ihan muualle mutta lelun nappasi... Puuh.. Toka kuitenkin vain kokonaisena ilman stoppia, koska en halunnut hulluna toistoja kuumassa kelissä. Himmasi tosi paljon loppuun mutta palkkasin loppuasennosta leulla. Hypyssä lähti jotenkin pienellä viiveellä mutta hieno, voimakas hyppy ja tarpeeksi kauas! Palkkasin istumisen. Lopussa oli pakko palkata eteenistuminen koska tuli niin hyvin ja sitten vielä sivulle siirtymä.

Kolmannessa kehässä olivat kaukot ja seisominen. Kaukot tehtiin haastavasti kehänauhan lähellä, häntä toiseen kehään päin. Palkkasin ekan istumisen koska istui häiriöstä huolimatta. Otettiin vielä loputkin, jotka myös hyvin. Seisomisessa suorapalkka stopista.

Neloskehässä nouto ja paikkamakuu. Nouto kilon kapulalla, palkkasin hyvästä palautusvauhdista kahden lelun leikkiin. Paikkamakuu hetki myöhemmin ja se oli ihan ok, kaksi käskyä sivulle, muuten jaksoi skarpata tosi hyvin. 

Otin loppuun vielä hyppynoudon (kerta riitti koska oli niin hyvä) ja estenoudon, jossa sama homma :) Hetsasin lähdöt mutta muuten ei tarvinnutkaan, tosi hienoa edistystä! Muutenkin Noste jaksoi melkein parituntiset treenit kohtuu pitkine odotuksineen hyvin. Torstaina lissää!