Tänään alkoivat pitkästä aikaa ihan ohjatut agilitytreenit. Aluksi otettiin neljän hypyn sarjaa ensin kutsumalla ja sitten vierellä (tai siis perässä...) juoksemalla. Ekassa mukana juoksussa Martti kiersi viimeisen esteen, mutta uudemmalla yrityksellä sain käskytettyä paremmin ja meni ihan hyvin. Toinen sarja oli suora hyppy - putki - hyppy ja tämä meni heti alusta saakka hyvin.
Itsenäisesti otin keppejä, jotka menivät hienosti! Ensin mie peruutin molemmilta puolilta kerran ja sitten menin etuperin molemmilta puolilta kerran. Sain ohjattua kunnolla, eikä yhtään virhettä tullut. Rengaskin meni hyvin, tosin otin vain kutsumalla. Kontaktiesteet menivät muuten hyvin, mutta A:n ylösmenokontakti oli hakusessa. Nameilla ja hihnalla jarruttamisella sekin helpotti.

Tokoa me pyritään välttämään tällä viikolla, mutta tunnaria (ja kaukoja) on vähän pakko reenailla. Eli taas otettiin yksi kapula piiloon, joka löytyi helposti. Toisella kertaa kasa kapuloita ja yksi siihen lähelle piiloon ja tämäkin meni hienosti. Hyvin käytti nenäänsä! Olen tosi tytyväinen. Huomenna taidetaan kokeilla miten sujuu ilman sitä nenän avausta yhdellä kapulalla, eli suorilla vaan se kasa ja oma kapula viereen piiloon.