Oltiin ahkeria ja ajeltiin koiruuksien kanssa Joensuusta joulun vietosta takaisin kotio ja aamuvuoroon reenaamaan. Sain onneksi Martinkin kotio, sehän olikin melkein pari viikkoa Taimistossa kyläilemässä. Nyt sitten jännitetään jokunen viikko että löytyykö Taimin masusta asukkaita :)

Aloitettiin Martin kanssa seuraamisella, joka oikein hyvä ja innokas! Tosi hyvä asenne. Sitten salamaa, jossa järjestys maa - istu - seiso (istui seisomisen, tuijotti kerran merkkiä, muuten hyvä). Luoksetulossa ok, pysäytys josta ei palkkaa, hyvä maahanmeno jonka palkkasin ja loppu vielä hyvällä ilmeellä. Ruudussa ok merkki mutta itse ruutu ihme sähläystä. Pitäisi itse olla skarpimpi ja oikeasti reenata eikä vaan puuhastella. nyt saatiin Sadun neuvoilla sitten homma ihan onnistumaankin - kiitos!

Rasa teki omalla vuorollaan seuraamista pallolla, istumisen, pari ruutua pallolle ja tyhjää jankattiin. Nyt pitäisi ehken tehdä niin, että jos se ei mene ruutuun asti, niin sitten vien sen sinne, kehun ja lähetän heti uudelleen ja jos onnistuu niin palkka. Yrittää jo itse korjata pikkisen mutta ei tarpeeksi. Tunnarissa pikkuisen sählinkiä mutta oma. Kaukoissa muuten ok (olen nyt - ehken lopullisesti- vaihtanut tyylin siksi että takajalat pysyvät koko ajan paikallaan) mutta seiso-istu pitää ottaa jalkaapu pois ja auttaa kädellä, menee paremmin taakse. Ei saa unohtaa myöskään peruuttamista! Metallinoutoa loppuun niin että Satu heitti kapulaa pidemmälle ja onpas tämä tosiaan edistynyt! Ilme oikein hyvä!

Koska oltiin nopeita ja meitä oli vain kolme, niin otettiin lopuksi vielä aksaa. Molemmat saivat pujotella ja rasa pääsi vähän hyppelemäänkin. Tosi mukavat reenit! :)