Eilen reenattiin Sirpan ja Varren kanssa Kämärin parkkiksella. Aloitettiin paikallaololla, joka oli ihan hirmuisen pitkä. Yli nousi loppuajasta istumaan, mie käskin sen uudelleen maahan ja palkkasin pysymisestä. Martti otti perään vielä paikalla istumisen, missä taas (idiootti mie!) liian pitkä aika ja valahtaminen. Huomautin tästä ja palkkasin kahdesta lyhyemmästä jaksosta.

Martin seuraaminen varsin mallikasta. Seuruutin kohtuullisen paljon ja palkkasin sekä suusta että kädestä namilla. Välillä tosi pikkuisia herpaantumisia, mutta ei mitään sen vakavampaa. Hienosti on M kehittynyt!

Jäävissä liikkeissä ensin suorapalkat, aloittaen istumisella. Meni aluksi melkein järestään maahan, eli istumista junnattiin hetki. Muut hienot, eikä montaa toistoa. Seuraavaksi pikkiriikkinen idari, joka oikein mainio kaikilta osin! Lopuksi vielä pari istumista suorapalkalla.

Yli pääsi vielä tekemään seuraamista, mikä onnistui oikein hyvin. On sillä mahtava kontakti! Luoksetulo oli hiukan vaisu, mutta pistän sen aikalailla huonon alustan piikkiin. Rinsessa ei oikein tykännyt kun oli paikoin sepeliä :)