Tänään oli agitreenit Maisan ja Päivin ohjauksessa. Kouluttajat olivat ankaria ja valitettavan oikeassa. Miun pitää oppia tottelemaan paremmin ja toteuttaa paremmin. Otettiin kolmen hypyn sarjaa, niin, että Maisa palkkasi viimeisen hypyn jälkeen. Ennakoi ihan pirusti, mutta suurin osa hypyistä meni rimojen kohdilta, eli aikas hienoa. Miun ohjaaminen on edelleen ihan kamalaa, mutta sain vissiin tehtyä yhden vähän sinnepäin olevan suorituksen. Muutama rima tuli alas kun aloin säätämään omiani.

Puomin kontaktit menivät parimmin kun otettiin kiinni. Päivi sai kyllä juosta tukka putkella, mutta selvää edistystä tapahtui.

Keppien kanssa sain tehdä Gestapon painostuksesta ensin muutaman kerran kuivaharjoitteluna. Vissiin oli paikallaan sekin, koska kepit menivät ihan älyttömän paljon paremmin kuin viimeksi. Millonhan mie oppisin edes olemaan häiritsemättä tuota koiraa? Aika näyttää...

Loppuun vielä putki ja se oli siinä. Kiitos ja kumarrus kärsivällisille kouluttajille!!

Esineiden nouto on edistynyt aika hyvin. Käskyjä ei tarvita enää kuin pari ja alkaa olla jo jotain suoraviivaisuuden aavistusta siinä touhussa. Kyllä se siitä lähtee.