Tokoiltiin taas omassa hallissa: Rasa aloitti kosketusalustalla ja pitää muistaa palakata se heittämällä nami sen yli, ettei se lähde hiippailemaan minua kohden. Seuraaminen taas vähän sitä sun tätä mutta ihan ok pätkiäkin mukana. Jäävät tänään seiso-istu-maahan. Seisominen hyvä, lopuissa ei kuunnellut kunnolla vaan koitti että oisko se sama kuin äskenkin. Loppuun vielä erikseen yksi istuminen joka kerrasta oikein.
Luoksetulossa ensin pelkkä maahanmeno joka käsiavun kanssa aika hyvä. Kiertämisestä pari lisää ja ihan ok mallilla mutta vaatii edelleen käsiavun kyllä. Loppuun suora luoksari jossa jäi vähän liian kauas ja sivulle tulo kummallista möngerrystä. Kaukoissa apukepin kanssa aika hyviä siirtymisiä, näissä alkaa tosiaan näkyä valoa tunnelin päässä! Loppuun vielä ruutua niin että Satu näytti paikkaa. Tarjosi jo itse ihan mukavasti jos ei mennyt kerralla oikein mutta hakusessa on vieläkin. Tosin positiivisempaan päin menossa (ehken?).
Paikallaistuminen meni oikein hyvin, paikkamakuussa kääntyi vähän noutokapuloita kohden ja otti kerran lonkka-asennon.

Marttikin pääsi puuhaamaan ja sillä olikin loman jälkeen ihan hulluna virtaa! Seuraamista leikkipalkalla ja namillakin, pikkisen meinasi taas hitaassa ottaa häiriötä mutta huomauttelin ja paransi. Mut nopeudet hyvät ja oikein tarkkaavaiset. Jäävissä tassutteli kun menin ohi, muuten kaikki oikein hyvät (ei arponut) eikä liikkunut tai nuuskutellut. Luoksetulossa ei edes meinannut pysähtyä ekalla kerralla, tokalla ok pysähtyminen (nyki kyllä käskytyksistä) josta takapalkalle ja siitä sitten luoksetuloon ja pysäytys maahan (ja kehu) ja loppuosa hienosti ja rippaasti! Ruutuun laitoin purkin ja eka merkki super ja tosi hyvällä vauhdilla ruutuun. Vielä vissiin kahdesti purkille ja kerran tyhjään ruutuun ja loistava stoppi! Otettiin vielä loppuosakin ja sekin aikas hyvä. Martilla tänään loistava asenne! Loppuun viellä vähän kaukoja ja peruutusta, tähän olikin liikaa virtaa keskittymiseen verrattuna ja piti vähän muistutella että mihis suuntaan se ajatus olikaan.

Kivat reenit, kiitos Satu & Tuija! :)