Jaksettiin vaan Panun kanssa töiden jälkeen raahautua kentälle. Meneillään oli agin itsenäinen vuoro. Laitettin aluksi Rasalle kolme hyppyä joilla Panun kanssa harjoittelivat sopivaa ohjausta ja rimojen löytymistä. Tosi hyvin edistyivät molemmat ja homma alkoi näyttää jo varsin mallikkaalle. Sitten Rasalle vielä kontakteista keinua, jonka minä rähmäkäpälä meinasin pilata. En vaan tajunnut miten kaamean vaikea sitä on pidellä kun se on NIIN nopea ja vahva. Huh... onneksi se ei saa traumoja helposti. Loput keinut menivät siten paremmin, mutta pakko se on saada menemään se hitaamin (ongelma jota ei Martin kanssa kyllä ole...). Putkenkin Rasa meni hienosti (ja nopeasti!). Kyllä siitä vielä agikoira saadaan :)

Hanna otti Martin kanssa vähän hyppyjä ja Martti kulki ihan kivasti. Panun kanssa menivät vielä puomia ja vaihtelu taisi olla Martin mielestä hauskaa (ja onhan se nyt helkkarin paljon kivempaa kun ohjaaja tietää miten ja minne ohjaa).

Martin pääasialliset treenit otettiin kuitenkin alakentän puolella. Ensin pari merkkiä jotka ihan mukavat. Sitten pidin Martin huomion itsessäni seuruuttamalla kun Panu kävi viemässä namikipon merkin taa ja oli valmiina laittamaan kapulta. Hienosti sujui merkki ja siltä sitten noutoon. Vasen löytyi ihan ok, mutta palautui hiukan huonosti. Toisella toistolla sama homma. Tänään oli tarkoitus panostaa merkkiin kapuloiden kanssa ja se sujui hyvin, joten nou hätä. Seuraavalla kerralla sitten vien merkille helpotetusti ja painopiste noutoihin.
Sitten siirryttiin esteille, joissa eka hyppy sikäli persiilleen että M karkasi A:lle! Noh, uusi yritys oli erinomaisen tuloksellinen. Sitten korotettiin hyppy maksimiin ja uusi yritys, jossa täysin puhdas palautus ja tästäkin herkkupalkka. Lopuksi vielä A joka aivan loistava ja tästä loput herkut palkaksi. Ihan huippua kun nuo esteet (ainakin kotikentällä) ovat alkaneet sujua niin hyvin. Tosi opettavasita on kyllä ollut minullekin niiden kanssa vääntää. Ensi viikolla taidetaan kokeilla astetta vaikeammin eli vierailla esteillä.