Hups! Onpas pitkä aika mennyt päivittämättä... Ihan ei olla laakereilla lepäilty vaan tokoa ollaan reenailtu kotosalla ja ryhmätreeneissä. Jossain liikkeissä ollaan menty ihan hyvin eteenpäin, joinain päivinä on taas mennyt ihan takalistolleen reenit. No, se on elämätä. Pääosin Martin kanssa on ollut tosi kivaa touhuta. Se on innokas ja reipas. rasakin on saanut oman osansa reenauksesta ja se on ihan oikeasti edistynyt. Nyt ei näytä enää kovin epätodennäköiseltä kokeet ensi keväänä.

Tänään otettiin Martin kanssa lenkin jälkeen hyppynouto (oikein hyvä) ja tunnari (tosi varma suoritus!). Tunnarin kanssa on välillä viime aikoina ollut taas harmaita hiuksia, joten kun ollaan saatu homma onnistumaan ykkösellä sekä eilen että tänään, olen tosi tyytyväinen.

Sisällä otettiin vielä kaukoja Kaisan laittaman linkin mukaan jossa Urho reenaa kaukoja. Sain tuosta inspiraation vihdoin ruveta opettamaan kaukoja Martille taaksepäin. Lähinnä siis maasta ja istumisesta seisomaan nousuja. Martille sopii loistavasti ja tuo on sen mielestä ihan sairaan kivaa. Tosi nopeasti se hoksasikin mikä se juju on mitä mie haen takaa. Eilen naksuteltiin sisällä myös ruudun keskikohtaa ja se oli tällä kertaa helposti löydettävissä ilman karttaa :) Iloisin mielin kohti lauantain koetta. (Ai niin: loppiaisena mennään tokoilemaan, näytelmiin mennään sitten joskus jos jaksetaan :P - vähän hassua kyllä että tänä vuonna Martti on käynyt jo kahdessa näyttelyssä ja Rasa-rinsessa vain yhdessä, eeeh! En taida olla ihan terve...)