Mitähän mie Rasan aksasta osaisin sanoa... Meni hyvin ja vauhdikkaasti. Pitää muistaa mahdollisimman paljon käyttää valmiina olevaa palkkaa tai palkkausapua niin ei olisi sitäkään vähää kädessä kiinni mitä nyt on (kiitos Markolle vinkistä!). Rasan kanssa on kyllä huippua aksata, se on niin super! <3

Martin kanssa tottistelua. Seuraamisen liikkeellelähtöjä tehtiin aikalailla joka välissä naksun kanssa. Näitä pitää tehdä nyt useammin ja muistaa palkata suusta. Ei mitään huonoja mutta ei kyllä erityisen hyviäkään. Sunnuntaina voisi ottaa paljon käännöksiä palkalla... Ryömimistä koitettiin naksulla, on vähä hankalaa kun meinaa koko ajan ryömiä mun jalkojen välistä. Ihme hiihtäjä. No houkuttelemallahan se menee vaikka maailman tappiin asti.
Tunnarissa Reija laittoi väärät ja jätin Martin siihen lähelle istumaan. Nosteli tai ainakin hosui vääriä eri paikkoihin mutta toi oman ja haistelikin ihan jees. Luoksetulot ja noudot tehtiin tällä kertaa teemalla lisää vauhtia, eli palkkasin hyvästä vauhdista taaksepäin lentävällä nakilla. Hyvä asenne ja vauhti! Oikein hyvä!

Toisessa setissä ex-tempore kuunteluharkkaa, jossa mukana merkki, putki, hyppy ja ruutu ilman nauhoja. Oli taas NIIN vaikeeta välillä kuunnella minne mie oisin halunnut herran lähettää mutta aikas kivalla asenteella teki kuitenkin. Ruutua oli tosi typerä ottaa koska sen paikka on ihan hukassa nauhojenkin kanssa, saatikkas sitten ilman nauhoja. Tämäkin reeniin...Mukavat reenit, kiitos kaikille! :)