Olen nyt koettanut kotosallakin jaksaa tottistella ja pääasiallisena juttuna iloinen mieli ja asenne. Meillä on kyllä molemmilla ollut tosi mukavaa! Joka toinen kerta pääpaino ihan perusasioissa ja enemmän PK puolen jutuissa (mm kilon noutoa, jäävät ns normijärkässä jne) ja joka toinen kerta sitten tokohommia. Tein huomion että pienen merkin kiertäminen on nyt vaikeaa koska sillä on otettu myös merkkiä, pitää olla hermostumatta ja selkeyttää tehtävää että kuuntelee varmasti mitä lähetettiin tekemään. Ruudut hyvällä asenteella, tunnarissa ollaan tehty vain tosi pitkältä matkalta oman piilotusta, ehkä ensi kerralla pitää ottaa vähän normaalimpi setti ettei mene ihan hurlumhei hommiksi. :) Ohjatussa hyvä asenne, kaukot toimii tosi näpsäkästi mutta olen edelleen tehnyt vain läheltä. Ulkona tehdään usein takajalat betonilaatalla ja etuset nurmella asian selkeyttämiseksi. Metallihyppyäkin on tehty ja pelittää!
Kilon kapulan pystyy tuomaan laukalla ja hyvin, luoksetulossa koetan vaalia asennetta ennen kaikkea ja tehdä kohtuu vähän toistoja, seuraamisessa hinkutetaan tavallaan sitä tiiviyttä ensisijaisesti mutta ei ilmeen kustannuksella. Satsun opeilla ollaan tässä asiassa menty ja se on ollut toimiva juttu.

Tänään lenkillä tehtiin yhden esineen nouto. Paikka oli vaikea, jokin haju veti koiria metsään siinä tosi voimakkaasti ja Nostekin ekalla lähetyksellä harhautui. Tuli itse takaisin ja lähetin uudelleen, nyt lähti paremmin ja toi pienen nahkaisen esineen hyvin.

Samaisen lenkin lomassa noin 45 min vanha peltojälki nurmelle. Noin 300 m pitkä, nelisen kulmaa ja kaarroksia. Ekalla suoralla 3 tyhjää - 2 namia, tokalla 5 tyhjää, kolmannella ja loppujälki 7 tyhjää, kaarroksessa vaihdellen. Meni pääasiallisesti tosi hyvin, hyvällä asenteella eikä kovinkaan kummoisesti tarkistellut. Kulmat parantuneet ihan hirmuisesti, nyt huonoimmillaan kahdessa kulmassa meni puoli koiranmittaa yli! Lopussa pitkä namiton suora, meni sen ihan samalla lailla kuin jäljen muutenkin ja loppukepin (oli vain se yksi keppi) ilmaisi superhyvin. Palkaksi märkäruokaa. Olipas kivaa!