Ihan hirveesti asioita ollut jotka olisi pitänyt päivittää mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi. Tässä pikaiset tiivistelmät tärkeimmistä:

Helatorstaina Rasan kanssa Lieksassa agilitykisoissa. Ekalta radalta idioottinolla maailman huonoimmalla ohjauksella tosi helpolta radalta... Ahisti. Tokalta radalta eka rima alas, pientä sekoilua taas että minne minä olinkaan menossa mutta silti muuten puhdas rata ja ihan ihanneajassa. Harmi sitä rimaa.... Kiva reissu, äiti ole kenneltyttönä mukana Pikun kanssa :) Samalla reissulla käytiin katsastamassa tokot Kulhossa jossa Minna vetäisi ykköset flättipojilla sekä alokkaasta että voittajasta ja Lea ekasta kokeestaan ihanan Hinni-labukan kanssa ykkösen ja luokkavoiton! Onnea vielä!

Minnan kanssa urakoitiin tottista vielä perjantaina. Rasa näyttää ihan hyvälle, tosin se perusasento siirtyy huonmmin päin vinoon kun yritän sitä siirrellä, hyvä huomio Minnalta. Eteenmeno on kaameaa räpellystä, argh! Mutta yleisesti ottaen aikas kivaa menoa. Martille vain kokeenomainen aloitus jossa mukana kokeenomainen ongelma-aloitus. Noh, ei paljon auttanut lauantain koetta ajatellen mutta ei haitannutkaan. Ei sitä tosin yhdessä reenissä korjatakaan... Kiitos Minnalle, kivaa oli!

Lauantaina sitten hakukokeeseen Kiteelle. Jännitti taas niin kaamean paljon, ihan uskomatonta! Saatiin aloittaa tottiksilla avoimen koirien jälkeen. Me tehtiin kolmen koiran sarjassa, joten ensin ilmoittautumiseen johon hienosti, sitten paikkamakuuseen ja siitä huilille. Paikkamakuu erinomainen, mutta se tauko riitti kertomaan Martille että missä on koealue ja missä on palkka-alue. Sitten suoritusvuoro: Seuraaminen ihan jäätävän hirveää enimmäkseen, välillä onneksi topakoitui. Osasin nollata ja jatko meni paremmin: Istuminen hyvin, maahanmeno ok, mutta luoksetulo huono ja suoraan sivulle, tasamaa hyvin ja laukalla palautuskin, hyppynoudossa vinoheitto ja löysä mutta varma palautus hypyn kautta kuitenkin, estenouto hiano!, eteenmeno tosi hyvä, vahva ja kuuliainen (totuudennimissä se maahan-käsky kyllä kuultiin Tohmajärvellä arti)! Pisteitä 86. Ei mitään näyttävää mutta varmaa työskentelyä.
Sitten esineille, jossa itku meinasi päästä, niin hienosti meni. 30 pistettä nopealla ja motivoituneella työskentelyllä!
Maastoon pitkän odottelun jälkeen: Ensin tyhjä pisto vasempaan etukulmaan, löytö pistolta oikeaan etukulmaan (tämä umpipiilo jossa ilmaisu vähän pätki kerran), tyhjä vasemmalle, lähetys oikealle jossa lähti vinoon, haluton palautus takaisin keskilinjalle, uusi pisto ja löytö hyvällä ilmaisulla. Pisteitä muistaakseni 167.
Yhteensä siis ykköstulos ja HK1 plakkarissa!! JEE!!

Sunnuntaina lappalaiskoiratreenit jossa Martille palauttava tottis + yksi hakupisto. Rasalle reippaasti tottista ja ilmaisureeni. :) Kivaa oli, ihanaa porukkaa!

Maanantaina tuli hälytys ja tehtiin melkein koko yön mittainen keikka tienvarsipartiointia, rakennusten tarkastamista ja ajettiin yksi jälki. Tarina päättyi poliisikoiran toimesta onnellisesti ja me saatiin paljon hyvää kokemusta.

Tiistaina hakutreenit, jossa Martille palauttava tienvarsipartiointi, pieni jäljennosto + maalimies palkaksi.

Huhhuh. Meinaa pikkisen väsymys painaa kaiken urakoinnin päälle! :) Vaativa mutta antoisa harrastus!