Perjantaina otin sitten sateisesta säästä huolimatta itseäni niskasta kiinni ja painuimme kentälle ottamaan hiukan itsenäisesti agia. Kummakseni siellä ei ollutkaan ristinsielua, joten otettiin vain hyppysarjaa ja pituutta. Tarkoitus oli vaan hiukan verestää vanhoja muistoja ja hyvinhän se tuntui sujuvan! Harmitti vain, että en jaksanut putkea yksin raahata ulos, mutta jospa ensi kerralla saisi jo senkin matkaan. Pituus sujui aivan moitteetta, mikä oli aikamoinen yllätys! Agin jälkeen otettiin hiukan seuraamista todella tiheällä palkalla. Tämä siksi, että kentälle alkoi saapumaan hirmuinen liuta alkeiskurssilaisia, mikä paineisti Marttia aikalailla. Hyvin se kuitenkin jaksoi sen hetken keskittyä, aika suuri kiitos tästä Merjalla ja aktivoiville pakotteille (muistin palkata!!).

Lauantaina suunnattiin sitten PK-tottistreeneihin. Jatkettiin oikeastaan samaa sarjaa kuin perjantaina, eli seuraamista. Ei välittänyt häiriöistä oikeastaan ollenkaan, vaikka kaikki koirat olivat aivan vieraita. Paikallaolot otettiin sekä maaten, että istuen, istumisesta valahti kerran maahan.

Tunnaria ollaan nyt pystytty ottamaan vain hajuttomilla häiriökapuloilla, joten se on mennyt aikalailla mallikkaasti. Toisaalta on ollut hyvä harjoitella korkeammassa vireessä, kun ei ole kaikki hankalat asiat samassa treenissä. Hyvin se on malttanut haistella, vaikka onkin meinannut varastaa kapuloille! :)

Positiivisia uutisia sen suhteen, että aika hyvältä näyttäisi sekä jälkitreenien, että haun suhteen! Agi ryhmäänkin päästiin, joten tekemistä alkaa olla melkein jokaiselle päivälle, jos vain jaksaa mennä :)