Viikonloppuna oltiin Joensuussa Kortteen Merjan tokokurssilla. Pääasiallinen tarkoitus oli saada seuraamiseen valvovat silmät mukaan, kun sitä ollaan tehty nyt niin pitkään ihan keskenään (se vähä mitä nyt ollaan tehty). Siihen saatiinkin tosi hyvät vinkit, kun Merja otti etenkin meidän käännökset suurennuslasin alle. Niihin otettiin mukaan aktivoivat pakotteet ja hurjan iso palkka kunnon kontaktista ja käännöksestä. Toimi tosi hyvin ja Martti tuntui saavan ihan erilailla virtaa kun homman hoiti näin.

Otettiin myös ruutua ja merkin alkuopetusta. Merkkiä taidetaan ruveta sitten joskus treenaamaan kierron avulla, ruututreenit menivät oikein mainiosti. Saatiin hurjasti uutta motivatiota tähän liikkeeseen, jossa mulla on suunnattomia ideaongelmia kun en ole sitä paljoa tällä tyylillä tehnyt.

Ohjattuakin ehdittiin vähän ottamaan, se kuulemma pitää opettaa ennen kuin sitä voi alkaa treenaamaan :) Joo, allekirjoitan senkin.

Nyt kuitenkin keskitytään vielä pääasiallisesti noihin voittajan juttuihin. Tunnaria ollaan otettu kotosalla melkeistä joka päivä ja siihen on olemassa suunnitelma, miten edetään hissukseen. Varmasti on kuitenkin  oikea kapula noussut, ilman että vääriin on tarvinnut koskea ollenkaan. Väärätkin on hajustettu jonkin verran Panun toimesta, mutta se ei ole Marttia haitannut ollenkaan.

Seuraamisessa ollaan jatkettu Merjan neuvomalla linjalla ja oikeastaan yllättävän hyvin tuloksin!