Mukavat ensin (ja aikajärjestys tietty...):
Noste ajoi eilen mökillä taas metsäjäljen. Pituutta himpun vajaa 100m, ikää n. tunti. Nameja vaihtelevasti, tyhjiä yleensä max 5 peräkkäin, lopussa pidempi pätkä tyhjiä. Nosto oli vähän huono. Osin siksi että pyrki voimakkaasti takajäljelle ja osin siksi että minä en ihan tarkkaan muistanut mistä olin mennyt. Ajoi ihan kelvollisen jäljen mutta ei ole tarpeeksi tarkka että tykkäisin (tarttee siis lisää treeniä pellolla). Lisäksi tuo yhdistelmä metsä + namit ei ole kyllä oikein toimivimmasta päästä, eli pitää alkaa opettamaan esineitä että saa ajettua metsässä jäljet ilman nameja. Hirrrveesti hommaa!

 

Rasan kanssa aloitettiin tänään kolmannen ykkösen metsästys Anne Nokelaisen tuomaroimassa kokeessa Joensuussa. Järjestys oli sama vanha (tylsä) ja ruudusta poikki. Paikallaolot on nyt kyllä selkeesti menneet isoja harppauksia! Molemmista 10! Me oltiin suoritusvuorossa ekana, joten hirmuista aikaa ei virittelylle jäänyt.

Seuraaminen: 8 - huono alku mutta paransi
Z: s-i-m 9 - seuraaminen olisi saanut olla parempaa
Luoksetulo: 9 - vinkui vähän lähtöpaikassa, nyki stopista liikkurin käskyllä
ruutu: 0 - mokasin! Meni hyvin Rasamaisesti ruutuun ja mie en jostain syystä pyytänyt korjaamaan vaan käskin sen siitä maahan ja toinen etutassu oli ulkona. Plaah....

Toka kiekka:
Ohjattu: 8,5 - tähän olen tosi tyytyväinen koska arvottiin oikea ja ruutu oli edelleen paikallaan lähetyspaikan oikealla puolella. Näähän on Rasalle olleet tosi vaikeita. Normivirheet oikealta tullessa eli huono luovutuspaikka ja perusasento.
Hyppynouto: 8 - jäätävä kolautus tullessa, muuten hyvä
Tunnari: 0 - PRKL!!! Otti aika selkeästi kapulan heti kun haju omasta tuli nenään. Ärsyttävää!
Kaukot: 8 -perus

Yhteensä 218,5 pistettä, 3-tulos ja sijoitus 2. Hyvät oli palkinnot joten kannatti käydä. Seuraava yritys sitten piirinmestaruuksissa elokuun lopussa.