Ollaan treenattu luvattoman vähän... Eilen tehtiin äidin luona keskenämme liikkeet läpi, eikä kovin vahvalle näyttänyt. Tänään siis pikkisen samantyyliset suunnitelmat ruutupalkkauksella (joka ei mennyt ihan putkeen kun ei aluksi hoksannut palloa ruudussa ja sitten se pallo ei enää kelvannut kun mulla oli The Pallo hallussa... Lisäksi treenivihko oli hukassa, joten tarkka suunnittelu oli vain toiveissa. Neuroottisen ihmisen painajainen, mutta selvisin olosuhteisiin nähden hyvin!

Aloitettiin ruudulla (kai?). Kaukot ja siitä ruutuun palkalle (kaukot entisessä jamassa), tunnari kahteen kertaan kun oli niin epävarma (ei tosin nostellut vääriä mutta kuiteskin) ja ruutuun taas. Ohjatussa oikea hyvin, vasen huono (ruutu häiräsi). Tästä tauolle.

Ennen paikallaoloja vahvistin istumista koska pentele kääntyy. Paikallaolot muuten hyvät mutta makuussa oli hivenen kääntynyt. Pitäiskö tälle viimein tehdä jotain?

Seuraamiset tänään kivoja, istuminen hukassa kun ensin reippaasti palkkasin seisomisen (elen taas istui seisomiset...). Luoksetulot ja stopit kiertämisestä tänään hienot! Ruudun paikka ja sisäänmenokohta vähän tökkäsi mutta ruutu ei ollut ihan helpoimmassa paikassa ja matkalta olisi voinut bongata reppuja yms joten en nyt tässä vaiheessa laita hanskoja tiskiin. Huomenna mennään varmaan ottamaan liikkuroitu treeni kokeeseen ja koitetaan tarttua itteämme niskasta että saadaan nyt kunnolla treenattua isoja kisoja varten :)

Noste hömpötteli juttuja lopuksi. Ensin se leikki kivasti oravalla vaikka oli varsin tietoinen ruuan läheisyydestä! Hyvä pentu! Liian vähän on sen kans nyt tehty, ei meinaa edetä hommat :-/ mutta täytynee antaa itselleen vähän armoa, on pikkisen väsynyt ementä ollut viime aikoina!