Oma mieliala oli vähän hukassa kun taimi kävi eilen ultrassa ja pikkupentusia ei sitten näkynyt :( Yritellään varmaan myöhemmin vielä uudestaan.

Rasa sai aloitaa heti kun mentiin tyhjään halliin. Naksuttelin kosketusalustaa ja ihan hyvälle näyttää. Olen tätä siis kotona naksutellut tarkoituksena siirtää alusta ruutuun jossain vaiheessa.
Välillä Rasa häkkiin ja suunnittelemaan reenijärjestystä yms. Aloitettiin taas ruutuun karkaamisella - hyvin haki. Sitten seuraamista jossa nyt hyviä pätkiä taas enemmän. Ehkä tämän kanssa on jotain valoa tosiaan näkyvissä (toisaalta autoin kyllä tooooosi paljon). Kaukot alkaa olla hyvällä mallilla paitsi seiso-maahan on vielä ikävä - tulee muutamia senttejä eteenpäin ihan läheltäkin. Luoksetulossa ensin suora käskytettynä ja karkasi pentele! Uusinnalla tajusi jättää liikkurin huutelut omaan arvoonsa. Hyvä luoksetulo loppuasentoineen. Sitten hinkattiin Satu takapalkkana maahanmenoa ja nyt taas paljon parempia toistoja (käsiapu vielä vahvasti mukana). Loppuun vielä vauhtiluoksetuloa. Hyppynoudossa harjoiteltiin vinoja heittoja, muistuttelin hyppy-käskyllä tulemaan takaisin hypyn kautta. Ruudussa Satu näytti paikkaa ja heitti palloa - nää ei huonoja!
Loppuun vielä paikallaolot joista tykkäsin :)

Martti pääsi yksikseen muun jengin jälkeen hommiin. Ensin luoksetulon pysäytystä takapalkalla ja kokonainen luoksetulo ja yksi suora luoksari. Sitten ruutua jossa palkkapurkki valmiina pari kertaa (otin merkin kautta japalkkasin hienot merkit) ja kerran tyhjään ruutuun (hieno!). Loppuun ohjatun hinkutusta jossa nyt oikeaa kapulaa ei meinannut löytyä kun se oli vähän häkkien katveessa ja kapulakori etuviistossa veti puoleen. Saatiin kuitenkin hyviä toistoja molempiin suuntiin. Martti oli aivan liekeissä ja sai minutkin paljon paremmalle tuulelle <3

Molempien kanssa ollaan lenkillä hinkutettu tunnaria. Martin osalta näyttää hyvälle mutta Rasa taas... noh, toivottavasti se joskus taas muistaa mistä siinä oikein on kyse. Plaah...