Reetan kanssa reenailemassa. Aloitettiin paikallaoloilla Martti & Jaska, no näähän ne osaa, tosin Martti taas tapansa mukaisesti haisteli kun olin tulossa sen lähelle. Yksilöliikkeet tehtiin kahdessa erässä.

Ruutu: ei toimi ei. Menee just sen matkan minkä kpsh:n hallissa pääsisi mutta ei enempää ellei ruudussa ole palkkaa :( Tätä siis jankattiin hetkinen että saatiin Martti juoksemaan. Merkit sentäs ihan kohtuullisia.
Hyppynouto: Haukkui ekalla, toinen onnistui
Tunnari: jätin lähelle kapuloita mutta intoili silti ja toi väärän. Toruin ja lähetin uudelleen ja nyt malttoi haistellakin ja toi oman. Kiva kun kaikki hajoaa ennen koetta...
Ohjattu: merkki vaisu, haki hyvin vasemman ja sen jälkeen oikeankin. Palkka lennosta molemmissa. Tän jälkeen tauko

Luoksetulossa läpijuoksu, ok, stoppi (Reetta palkkasi), stoppi ja maahanmeno (palkkasin maahanmenon itse) ja vauhdista vielä palkka. Sivuolla maahanmenot on nyt hitaita, tähän pitää puuttua.
Z seiso, istu, maahan. Kaikki vaihdot ok, palkkasin istumisen ja lopussa
kaukot: ensin eka seisomaannousu palkaten, sitten koko setti. Liikkui vähän seisomisesta istumiseen, muuten hyvät!
Seuraaminen: paljon parempi kuin viimeksi mutta on siinä edelleen tekemistä.

Loppuun otettiin vielä luoksetulo ja ruutua taas kupille ja ilman. Tätä pitää nyt ulkona reenata että saisi sitä matkaa ja lahjoa appari palkkaamaan. Ei nyt ihan valtavan luottavainen olo ole kokeen suhteen mutta väliäkö tuolla.

Rasakin puuhaili vähän: Luoksetuloa ja stoppeja kiertämällä (kunhan taas ensin löysi jotain kierrettävää... tarjosi tosin ruutuun menoja mikä positiivista!). Ruudussa sama juttu kuin Martilla, eli ei nyt oikein meinaa perille asti päästä, mutta korjaamiseen riitti yksi kerta kosketusalustalle ja homma pelitti taas hienosti! Kaukotkin näyttää hyvälle ja tunnarikin onnistui (tosin vähän se hajun saatuaan aukoi suutaan väärän luona mutta haisteli loppuun asti ja toi oman). Taidettiin tehdä vielä metskuhyppynouto ja vähän jääviä. Kiitos taas Reetalle hyvistä reeneistä!! :)