Ja vähän tottishommiinkii :)

Tokossa päätin nyt ottaa uudet liikkeet kuurinluontoisesti käsittelyyn. Viikko kerrallaan / liike, niin että pyrin treenaamaan ainakin neljä kertaa viikossa. Aloitin tiukasti mukavuusalueelta eli tunnarilla.
Sunnuntaina varaslähtö, Jouni liikkurina. Pari ensin niin että olin lähellä, sitten yksi niin että Noste kapuloilla, mie kauempana (tässä toi kaksi kapulaa), uusinta samaa ja sitten vielä lähetyksen kanssa. Hyvä ilme kaikissa.
Maanantaina samat kuviot mutta vaan yksi niin että mie lähellä, muuten sama ja kaikki menivät sikahyvin.

Tiistaina Merjan kanssa treenaamassa Pieksämäellä. Aluksi vähän asenneseuraamista, jossa ihana asenne mutta paikka meinaa karata. Otettiin sitä erikseen. BH tyyliin jäävät (ok), hiukka ponneton luoksetulo (loppuun asti), vauhtinouto (hyvä) ja sitten ison hypyn kimppuun. Aluksi noin 80 cm ihan hyppynoutona, pääosin ok, meinasi kyllä jokusen kerran kiertää ja vissiin kerran tiputti kapulan. 90 cm hyppyä jumpattiin sitten hiukan enemmän mutta ilme säilyi hyvänä vaikka homma oli selvästi tosi raskasta (pitkän tauon jälkeen). Onneksi meillä on tiedossa monta kenttää lähellä joissa päästään esteitä(kin) tekemään. Hyppytreenin jälkeen hetkinen kaukoja, temppuja ja seuraamista paljolla (nami)palkalla ja paikkamakuu Reneen kanssa.

Tokalla kiekalla väsy vähän jo näkyi. Ruudun paikkaa, en ollut oikein tyytyväinen asenteeseen mutta saatiin ihan ok onnistumisiakin. Tunnari, jossa sama kaava kuin kotona (koska vieras paikka) ja ekalla olikin aika epävarma mutta kaikki muut meni jo hyvällä asenteellakin. Vieraissa paikoissa pitää muistaa tehdä helpompana kuin kotona koska se rutiini vielä puuttuu ja toistoja on takana suhteellisen vähän. Väärät on kuitenkin laitettu ihan normisti liikkurin toimista ja vieraan hallin vieras hajumaailma vielä vaikeuttaa. Ja kotiliikkurilla ei kädet haise namille, sekin saattaa pitää ottaa huomioon :)
Loppuun vielä pari väsynyttä ohjattua, jossa kuitenkin varmat suunnat, joten en jäänyt hinkkaamaan. Selvästi liian rankat treenit. Vähemmälle uusia asioita vieraassa paikassa ja enemmän noita helppoja asennejuttuja.