Rasan kanssa vietettiin laatuaikaa ja pitkä viikonloppu Kannuksessa. Perjantaina aloitettiin ja me taidettiin omalla vuorolla tehdä tunnari (kokeenomaisesti ja hyvin meni), ruutu (tämäkin tyhjään ruutuun ja hyvin). Ruudun loppuosaa reenatessa tuli huomio että lisää palkkaa nimenomaan siihen sivulle tulosta koska se on vielä niin epävarma ja tulee ihme banaanilla helposti. Tää reenailtiinkin itsenäisesti pitkin viikonloppua. Illalla vielä keskenään aksaa eli lähinnä keppikulmia ja otettiinkohan joitain kontaktejakin?

Lauantaina aloitettiin tokolla luoksetulolla. rasa oli tosi löysä, häiriintyi aika paljon kun ympärillä oli agiesteitä ja yhtäaikaa teki useampi flatti yhtä aikaa. Panostettiin siis vauhtiin ja otettiin muutama stoppi niin että Pipa palkkasi. Heidin pisteessä tehtiin seuraamisen häiriöreeniä ja kaukojen häiriöreeniä. Rasa on selvästi kehittynyt näissä sillä se ei nyt mennyt yhtään lukkoon ja aika hyvin vastusti häiriöitäkin.

Seuraavaksi tehtiin aksaa Sarin opastuksella. Päästiin hinkkaamaan pituutta, keinua ja kontakteja. Sarilta tuli monta hyvää juttua esim. kontakteilta vapautukseen, pituuden oikeanlaiseen reenaamiseen ja kepeille.

Ennen ruokaa otettiin vapaamuotoinen paikkamakuu ja ruuan jälkeen kokeenomaisempi. Tokon toinen piste oli muutama liike kokeenomaisesti. Valitsin noudot. Hyppynoudossa hyppäsi laiskasti ja kolautteli ja palauttikin vaisummin kuin meni. Metallinoudossa ravasi lopun. Tunnari taisi mennä muuten hyvin mutta tuttua kapulan pyöristystä ja olisi voinut tehdä reippaamminkin. Eka kerta vissiin kun tunnari tuli kokeenomaisesti ja palkattomien liikkeiden jälkeen ja silti oma löytyi.

Loppupäivään kuului vielä kehonhallintaharjoituksia. Päivä venyi yhdeksään asti ja sekä koirista että ohjaajista oli aikalailla veto pois!

Sunnuntaina aloitettiin kellojen siirrosta huolimatta reippaasti. Rasa aloitti luoksetulolla joka ensin kokonaisena koematkalta ja meni hyvin ihan pientä maahanmenon venymistä lukuunottamatta! Vielä läpijuosu ja reenailn keskenäni kaukoja ja seuraamista. Sitten ruudun kimppuun. Rasalle on nyt vähän jäänyt päälle se paikan hakeminen. Pikkuisen hannasin vastaan kun Pipan kanssa tätä pohdittiin mutta nyt kun olen taas tätä pohtinut niin on se tosiaan niin että sille täytyy jotain tehdä. Nyt siis yhteisreeneissä apupalkkaaja heittämään palloa ja alusta / pallo takaisin joihinkin omatoimireeneihin. Meinaa nimittäin se pyöriminen karata käsistä...

Aksassa tehtiin Sarin huippuneuvoilla este-erottelua pöydän ja putken avulla. Vaikeeta mutta NIIN tarpeellista. Sitten vielä keppejä ja kontakteja.

Otin pikaisesti vielä ennen lähtöä hyppynoudon, metallinoudon ja tunnarin (nyt piti ottaa pariin kertaan, eli kerran toi väärän ja kahdesti oman) ja nämä kaikki palkatta. Karattiin vähän etuajassa eli jo puolilta päivin kotio. Tosi mukavaa oli ja olipas hauska olla kerrankin Rasan kanssa reissussa ja vihdoin tutustua muihinkin flätti-ihmisiin. Täytyy vaan ihmetellä että mistä Heidi ja Pipa oikein virtansa saavat! Pitkiä päiviä täynnä asiaa ja loistavalla asenteella! WOW!