Kiitos kaikille onnitteluista! Aikalailla onnellinen olo ja kannatti lähteä :) Laitetaanpas Panun hehkutuksen jälkeen vielä se H:n arvoinen arvostelukin:

"Tummariista, kookas, hieman takakorkealta vaikuttava uros, jolla kokonaisuuteen sopiva voimakaspiirteinen pää. Hieman pehmyt selkä. Erinom. raajat. Oik. laatuinen turkki, joka ei parhaimmillaan. Tiiviskaarinen häntä. Liikkuu normaalisti. Luonne varsin varautunut"

AVO H

Tuomarina Teuvo Kangas.

Käyttäytyminen oli se juttu, joka eniten vaikutti arvosteluun negatiivisesti. Martti ihan selvästi ahdistui kun oli niin paljon uroksia lähellä ja paljon haukkuvia koiria. Se siis piti koko ajan rivissä ollessaan sellaista pientä Marttimaista murinaa, eikä lopettanut siksi aikaa kun tuomari katsoi hampaat ja kivekset. Ihan mallikkaasti se muuten antoi tutkia, mutta en ollut oikein skarppina, että olisin puuttunut siihen murinaan. Väisti myös mittakeppiä jonkin verran. Tuomari kertoi suullisissa kommenteissaan, että murinan ja korkean hännänkannon takia tänään "vain" H. :)

Liikkeitä en saanut esiin oikeastaan ollenkaan, kehä oli todella loskainen, eikä Martti hirveästi arvostanut kun mami roiskutti vettä päälle. Yksilöarvestulun aikana M seisoi oikein nätisti.

Kiitos Mirkulle ja Tomille matkaseurasta ja onnea Rutulle EH:sta!