Tehokas päivä! Työmatkalla pysähdyttiin Ratasalmella reenaamaan ihanissa rantapuistoissa. Rasa sai aloittaa, pallon kanssa kaikki avo liikkeet patsi hyppy. Hyvä asenne kaikessa ja tosi hyvin meni muutenkin. Seisominenkin oli nyt tosi varma, napakka ja iloinen. Seuraamista edelleen työstetään.

Marttikin pääsi... Ensin seuraamista joka muuten hyvä mutta lopun juoksussa hyytyi :( Sain sen kuitenkin tekemään kunnolla käännöksillä ja pysäytyksillä että pääsin palkkaamaan. Salama istu-maahan-seiso, kokonaisuutena muuten hyvä mutta haisteli maassa. Luoksetulo oikein hyvä! Tunnari varma. kaukoja läheltä - ok. Ruutu... hukassa! Ohjattu, hyvä oikea vasen kadoksissa. Näissä vimpoissa molemmilla ihan kakka asenne, johtuen siitä etten tiedä missä kohtaa helpottaa ja missä vaatia (ja miten). Loppuun vielä ruutuun iiiisolle palkalle.

Pikkuinen sai ajaa jäljen, jossa vähän mutkia ja vanheni isojen koirien reenin ajan. Pikku ei nähnyt jäljentekoa ja oli ihan haavi auki lähetyksessä. Nakin löytäessään pääsi kuitenkin kartalle ja jatkoi itsenäisesti matkaa. En nyt kuitenkaan tykännyt tästä jäljestä ihan hirveästi. Hömpsötteli, ei ollut kovinkaan hyvässä vietissä vaikka aika ajoin vetikin. Selkeitä viettikatkoja muutama, joista muistutuksella jatkoi. Loppupurkilla meni itse aika nopsaan maahan ja söi ihan mielellään mutta ei hanakasti. Pöh, on se hassu eläin! Katellaan taas muutamia jälkiä ja jos en saa itse selvää niin pitänee ottaa kuuma linja Keijolle.

Illalla vielä aksareeneissä, joissa Rasa ihan super ja Martti ihan ärsyttävä kun meinasi koko ajan vaan mennä hakeen hmisiltä ruokaa eikä kuunnellut mitään... Aksan jälkeen Pikku pääsi taas harrastamaan palloleikkejä tyhjälle kentälle ja voi että meillä oli mukavaa! Huomasin jo suunnittelevani patoamista tähän mutta ei ehken ole vielä viisasta, antaa sen nyt syttyä kunnolla ensin.