Eilen illalla otettiin pihamaatreeninä kisaliikkeet paikallaoloa lukuunottamatta. Seuraminen oli hyvää, ois siitä vähintään 8 saanut. Liikkeestä istuminen Martin osalta hyvä, mutta mie käännyin katsomaan istuiko se... jesh.... Luoksetulossa ensimmäinen pysähdys istumaan... muuten ok. Ruutu nollattiin, meni ensin hiukan sivuun ja sitten käskin vahingossa uudestaan seisomaan, enkä suoraan maahan. Hyppynouto hiukan vaisu, mutta teknisesti ok, metalli samoin. Tunnarissa nosti väärää, mutta toi oikean. Kaukoissa taas hiukan liikkumista. Eli paljon olisi oikeasti töitä tehtävänä jos sitä ykköstä meinataan haluta. Onneksi en ole kasannut mitään paineita ensi viikon kisaan. Martti sai jaksamisesta palkaksi possunkorvan ja me purettiin Panun kanssa edelliset sähellykset. Otin vielä luoksetulon vauhtia + pysäytystä pallopalkalla (tosi hienot!) ja ruutua suorapalkkana pallo. Tarun neuvojen mukaan otettiin vielä "hyppynoutoa" pallolla, mikä oli nyt todella iloinen ja reipas. Tätä siis lisää.

Välillä käytiin reippaalla ja pitkällä lenkillä ja uimassa, sitten taas kotiin, hetki huilia ja pihametsikköön noin 50m pitkä ja 10m leveä esineruutu. Tälläkertaa ennen ruutuun menoa heitin Martille pienen lelun pusikkoon ja lähetin etsimään esine- käskyllä. Lelu tuli iloisesti. Itse ruudussa oli sukka takarajalla ja pallo puolessavälissä. Pallon löytyminen aiheutti hurjan riemun ja se palautui iloisesti. Tästä M sai hyvin puhtia (oli aluksi vähän lähdössä jäljelle tai hakuun...) ja pienen etsimisen (hyvin irtosi!) jälkeen sukkakin löytyi.

Iltaruualla vielä kaukojen tekniikkaa lyhyeltä matkalta.

Tänä aamuna otettiin seuraamisen käännöksiä (hienot!) ja palkkasin paljon. Seuraaminen oli tosi hienoa! Hyvä kontakti, oikea paikka ja käännöksetkin sujuvia. Tästä oikein hyvä mieli. Tunnari otettiin ihan liikkeenohjaajan kanssa ja tämäkin hyvä! Ei nostellut vääriä ja toi hienosti oman :)