Perjantaina tokoiltiin Savonlinnan hallilla. Martti teki evl:n läpi kahdessa osassa niin että molemmissa tehtiin ruutu (paikka vaihdettiin välillä) ja tunnari (ekassa painetta eli kapulat ihan kyykyssä olevan Päivikin ja vieraan koiran luona --> mokasi ja tisessa setissä sama mutta ilman palautusvauhtia, eli olin itse lähempänä). Ruudun paikkareenit tulivat tarpeeseen mutta ei se nyt ihan katastrofikaan ole. Muuten teemana taas vieras paikka eli hyvän asenteen siirtämistä ja se onnistui ienosti. Seuraamiset oli molemmilla koirilla jopa mun makuun aika luokattomia, joten pitänee ottaa lusikka kauniiseen käteen ja reenata sitä paikkaa paremmmaksi.
Rasa pääsi siis lopuksi tekemään vähän ruutua ja seukkaa, en muista tehtiinkö muuta.

Rasa oli sunnuntaina yötokossa eli reenasin oman vetovuoron jälkeen. Ruutua alustalla ja ilman, nämä ihan ok. Askelsiirtymiä ja sivulle tuloja - oikein hyvät. Luoksetuloa - ei hyvä.... aijjaa ja stoppi venyi välillä. Kaukot aika ennallaan. Tunnari ei vaan toimi hallilla :( onneksi kotona pelittää niin antaa vähän toivoa sentäs... Hyppynouto ja tasamaa metskulla hyvät.

Tänään sitten omalla tokovuorolla: Martti teki ensin tunnarin kokeenomaisena - jäi ensin haistelemaan mattoa, meinasi jäätyä mutta jatkoi itsenäisesti ja teki hyvin lopun. Marttimeinasi kadota nenäänsä jo hallin pihalla, vissiin mätsärihajut vähän häiritsi. Martin varsinaisena reeninä tokoleikkiä eli kuunteluhommia. Pikkisen meinasi olla meillä näkemyseroja seuraavana suoritettavasta liikkeestä aina mutta hyvä asenne ja kyllä se kuuntelikin.
Meitä oli niin vähän niin tehtiin Rasan kanssa ihan kunnon setti. Ensin ruutua kerran alustalle ja varmaan neljä ilman alustaa, nämä hyviä, pikkuisen meinasi hakea paikkaa mutta osui kuitenkin joka kerta ennemmin tai myöhemmin. Seuraamista aika paljon, ensin askelilla ja sitten pidempiä ja kaikkia nopeuksia ja käännöksiä, näyttää aika hyvälle nyt. Liikkeestä istuinen käskytettynä, pikkuisen kurkkii taakse jolloin etutassut vähän levottomat (tätä erikseen). Tunnari kolmessa osassa ja taas ihan perseelleen... argh!!! Kaukoja suht läheltä, hyppy ja metalli käskyillä hyvät.
Lopuksi vielä erikseen kaukoja lisää ja paikkamakuu reunassa Pepin vieressä, joka ilmeisesti ihan hyvä.