Suurin osa viikkoa meni kotona puuhailuksi ja lähinnä vielä sisällä. Metallikapulan palautusta, joka omalla minikapulalla nyt ihan pala kakkua. Seuraavaksi iso ällökapula kehiin? Perusasentosiirtymiä jotka ok niin kauan kun ei mennä eteenpäin (herää epäilys että kummassahan se vika olikaan...?) ja kaukoja. Ja jotain muuta pientä räpellystä mutta pääosin noita. Ajattelin laiskana että kapulan palautukset auttavat luoksetuloihinkin, toivossa on hyvä elää ja silleen... ;)
Lauantaina tai perjantaina vedettiin kotipihassa avo yksilöt läpi ilman hyppyä. Tosi hyvää settiä kun tälläkertaa älysin laittaa muut koirat autoon. Jos ne ovat vain aidan takana niin Nostetta ahdistaa kun ei saisi koirat treenatessa haukkua ja temuta ja sitähän toi demetia-Martti ja kiihkopentu-Carla just harrastavat...
Kotipihassa myös tunnarin ratkaisua ja ensinnäkin iso plussa itselle että olen ollut ihan todella rauhallisen analyyttinen ilman että on hermostuttanut ollenkaan! Toisekseen, ongelma on paikannettu nimenomaan palautukseen ja sen kiireeseen, mikä ei sikäli ole mikään ihme koska se on se vähiten treenattu juttu. Nyt siis yleensä eka treeni ilman palautusmatkaa, toka joko "kokonaisena" tai ilman kapuloille menoa ja loppuun vielä helpotettu. Näin saadaan niitä hankalampiakin väliin. Kunhan normimatka normaalina liikkeenä onnistuu niin sitten myös niitä ylipitkiä matkoja ja sitten vasta ruvetaan virettä nostamaan enemmän. Tykkään kyllä siitä ettei ole nyt mitenkään paineistuneen oloinen ollut virheistäkään, kiireinen vain.

Sunnuntain omalle viiksi vuorolle oli jotenkin tosi vaikea lähteä mutta menin sit kuitenkin. Tein suunnitellusti kahdessa setissä. Aloitettiin ohjatun suunnilla. Käänsin nyt merkille heti kun bongasi ekan kapulan viennin (huom! nyt otettiin kapulat!) ja lähetin siitä heti kun ehdin vähän etäämmälle. Nyt ei tullut enää sitä maanista hylje ilmettä (snif) kun ei ollut leluja ja oli niin selkeästi suunta tiedossa. Mutta vitti miten superhienot suunnat, napakat ja siistit nostot ja reippaat palautukset! Mun pieni osaa jo pikkuisen isojen koirien leikkejä! <3
Sitten hiukka tunnaria, toistoja varmaan joku puolenkymmentä erilaisilla variaatioilla.
Sitten ehken luoksetuloa, kokonaisena läpi (supeeeerrr!!) ja pallolla stoppeja. Sitten vielä juoksutin stoppeja, maahanmenoja ja läpi nameilla.

Tokalla kiekkaa ensin ruutuun valmiille lelulle (joka ei onneksi nyt näkynytkään kovin kauas!), kosketusalustalle ja tyhjään ruutuun. Ei tarvinnut kertaakaan viedä oikeaan paikkaan mutta muutama alunperin vajaa kyllä tuli. Edelleen siis ihan hullun vaiheessa tämä.
Vähän seuraamista kuppipalkalla, oli aluksi ihan pallo hukassa mutta löysi ideankin. Metskunoutoa vieralla, pienellä mutta painavalla kapulalla. Oli sikavaikea. Tää on kyllä meille oikeasti niin hankala liike! Mietin jo jonkun märkäruokapalkan mukaanottamista mutta katsellaan nyt.
Loppuun kaukoja, joista en muistakaan enää mitään...