AGI: Maisan kanssa treenailtiin taas aamutuimaan. Kontaktit hihnassa ja meni oikein kivasti. Hyppyjä erilaisina "sarjoina" ja putken kanssa. Ne menivät ihan kohtuullisen hyvin, kun mie vaan keskittyisin vähän siihen, mitä oikein teen... Kerran vain M hyppäsi johteiden yli, eli hahmotus alkaa parantua, otaksun. Eteneminen jos mie jään taakse ei vielä oikein sujunut. Otettiin niin, että Maisa palkkasi. Tämä juttu on kyllä vielä ihan alussa, joten ei ihmekään ettei se vielä ihan suju. Kepit menivät jo paljon sujuvammin eikä renkaassakaan ollut isoja ongelmia (mitä nyt itse seisoin Martin tiellä niin, ettei se päässyt hyppäämään..).

RAUNIOT: Meitä oli hurjat kaksi koirakkoa joten ei kummoisia treenejä voinut tehdä. Maalimies oli meille molemmille vieras, joten ilmaisuharjoitukset eivät oikein sujuneet. Pitää yrittää taas tutumpien ihmisten kanssa perjantaina.Hyvin Martti etsi ja heti hajun saatuaan irtosi maalimiehelle, jossa käyttäytyi tuttuun tapaansa hyvin. Nyt se kuunteli miunkin ohjeita aika mallikkaasti ja otti suuntaa miun ohjeiden mukaan.

TOTTIS:ta otin kahteen otteeseen, eli molempien treenien päätteeksi. Tarkoitus oli siis ottaa eteenmonoa ja seuraamista. Homma tehtiin molemmilla kerroilla niin, että käytiin yhdessä viemässä ruokakuppi aivan kentän reunaan, josta seurautin pois muutaman pysähdyksen kanssa. Aamulla otin sitten vain täyskäännöksen ja lähetin perusasennosta eteen (meni oikein hyvin). Illalla sitten seurautin vähän kupille päin ja kun kontakti ja paikka olivat hyvät, lähetin eteen. Tästä voi  olla apua seuraamisen harjoitteluunkin.