Lauantaiaamuna lähdettiin hullun aikasin Nosteen kanssa ajamaan kohti Vääksyä ja siitä suunnattiin Luran kanssa Vantaalle katsomaan PK SM kisoja. Keli oli todella paahatava ja harmittavasti kansallisten tottisten puolella ei ollut katsomoa mutta hetki jaksettiin hakukoirien tottiksiakin seurata ja lopuksi hetki jälkikoiria. Suurin osa ajasta katsottiinkin purutottiksia ja muutamia purujakin.

Illalla oltiin reippaita ja tehtiin vähän pihatokoa Lauran luona. Koirat olivat ihanan reippaita ja hyvällä draivilla mukana. Noste taisi tehdä vähän seuraamista, jääviä (kuunteli!), kiertämistä, tunnarin ja hyppyä. Ei mitään ihmeellistä noissa, tai no se että se asenne ja meininki! <3

Sunnuntaina oli Taimiston jälkipäivä ja kaikista kolmesta pentueesta oli kolme pentua paikalla. Todella hienoja jälkikoiria! Itsenäisiä, innokkaita ja etenkin se oli hienoa miten hyvin jälki kaikkia veti. Noste ajoi tuoreen jäljen jonka alla oli risteävää ja samnsuuntaista harhaa ja paljon. Se nosti jäljen hyvin, ratkaisi ekan harhan helposti ja ilmaisi kepin hyvin. Hankalassa kohdassa se työsti hieman pidempään mutta sitkeästi ratkaisi tehtävän ja löysi toisen kepin. Loppu menikin sitten aika suvereenisti ja lopussa oli palkkapurkki odottamassa. Hienoa Nosturii!!
On kyllä tosi ihanaa kun Laura jaksaa noita järjestää, on aika mahtavaa nähdä sukulaiskoiria ja päästä treenaamaan yhdessä! Parhautta!! <3 <3 Paikanpäällä sai vielä muistamisen hienosti menneistä kokeista. Meinasi kotimatkalla tulla tippa linssiin kun oli jotenkin niin onnellinen, iloinen ja tyytyväinen olo. On meillä hieno porukka!!

Kuvassa Jeku, Noste ja Jonkka, eli kaikki kolme pentuetta edustettuina.